///M_Power

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ///M_Power

  • Rank
    bmw pocetnik

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  1. Hello Dear,

    i am Mirabel,single never married, tall slim,and fair,that loves sightseeing and reading,i viewed your profile and got interested in knowing you more for important discussion,could you please reply to me via my mail address ([email protected]) so that we will know each other very well.i will send my pics later.

    Thanks,

    Mirabel

    ([email protected])

  2. Misko je u pravu. Izgleda da sam ja dobio popust... regularna cena u nemackoj je 120, a kod nas verovatno i vise. broj dela je 51 71 8 410 212
  3. BMW X brace - potrazi na google-u ako vec stavljas, stavi original BMW... imas da narucis kao rezervni deo, a standardno su montirane na kabriolete -zbog ojacanja karoserije. Detalji...trebace ti i specijalni srafovi, isto se narucuje kod BMW-a... vidi ovde na primer: http://www.unofficialbmw.com/e36/suspensio...ce_install.html mislim da je cena za BMW x -brace 60-80 eura...
  4. ^ U pravu si... mozda uradim karbon varijantu BMW znaka... znaci samo crno (karbon) belo... Ako to ne bude cucalo, bice BBS... al cek prvo da uradim cepove... za znak cu vec lako... :)
  5. Auuu... extra auto, svaka cast. Izgleda zaista ekstremno ocuvano, sto je kod nas zaista retkost. Sve cestitke i da se lepo navozas.
  6. Ma nikako da odradim te cepove, dobro ste me podsetili :( ... znaci ici ce BMW znak umesto BBS. Felne izgledaju mnogo bolje uzivo nego na slikama. Evo sutra pocinjem da radim na cepovima :) Hvala na komentarima
  7. Imam originalne poklopce ali ne stoje nikako, lepse mi bez njih.
  8. Ja ne bih blokirao visko, on ume da napravi havariju ako je neispravan... Imas li klimu i ventilator klime ispred hladnjaka? On moze da pomogne hladjenju. Merac temperature rashladne tecnosti u BMW-u nije tacan... Napravljen je da se uvek drzi sredine, cak i kada se motor blago pregreva... Za tebe i sve one koje brine temperatura, predlog je ugradnja boljeg meraca koji registruje promene temperature motora.
  9. Ima u Delti, ali po ceni od 2000-3000 evra po komadu, minimum... znaci, jedina varijanta je polovna, iz havarisanog BMW-a. Tesko se nalaze, ali moguce je.
  10. Hvala... :preved: da, mislim da cu u sredisnju rupu staviti standardni BMW znak koji inace ide na BMW felne.
  11. da 18-ice BBS RC, enterijer je dosao sa kolima, nema veze sa ostalim M-ovima...
  12. Cestitke... uzivaj u novoj igracki... :D Lepa boja... sta si smislio za unutrasnjost? Karbon, aluminium look... ili nesto drugo?
  13. Istina, M ne podnosi sporu voznju, hoce da se ulenji - zato ga treba stisnuti ponekad... O kvalitetu naseg goriva ne treba ni trositi reci,a za M je potrebno 98 oktana. Da li koristis neke aditive za gorivo?
  14. Da to je taj... pa radilo se na kolima u medjuvremenu... :D
  15. E, ta sedista su prava stvar... imao si srece da kupis auto sa njima... Vidim da imas resetku (kao M) na prednjem krilu... cini mi se da su zamenjene strane leva i desna... proverio bih za pocetak to...