knezevic aleksandar

Members
  • Content Count

    95
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About knezevic aleksandar

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 08/03/1987

Profile Information

  • Ime i prezime
    Aleksandar Knezevic
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Automobil
    bmw 320i

Recent Profile Visitors

846 profile views
  1. Ovo nema veze sa vezom:sto se tice isparivaca potrebno je zameniti samo dovodno crevo od rasplinjaca do grane i mora imati oznake homologacije i mora biti gumeno,standardno mora biti na drugoj strani od izduvne grane,creva ne smeju da idu ispod blatobrana....to za lambdu niko ne trazi u amss,za koroziju i rupe po autima nagledao sam se svega i svacega za tih 2 sata sto sam tamo bio tako da ni to ne pije vodu,istina auto dizu na dizalicu ali meni je auto spusten i nisam mogao da dodjem na nju tako da je samo aparat spustio ispod auta i uslikao,prednost ti je ako je bivsi atest radjen kod njih..
  2. mozes i sam da oodes i ustanovis kvar ne treba ti majstor,na oko ces videti gumu kakva je nakon toga pogledaj centralni lezaj on ti je posle gume ka zadnjem delu i nakon toga kardan u ruke i mrdaj ga cuces gde lupa i udara,moze biti luft u krstu,poluosovinama i kod menjaca..
  3. nesto si puno platio delove ako su cene za komad,imas u euro autu delfi kugle i ostalo odlican kvalitet ali je cnea niza
  4. interesuje me za pomenuti model da li neko zna koje su dimenzije prednjeg dela tj do menjaca i zadnjeg dela kardana do difa,kod mene je problem sto je bio menjac od e21m20 tako da mi sada ne odgovara taj kardan...sada stavljam menjac od e30m20 i ne moze da se uklopi centralni lezaj(razmak rupa koje se srafe za sasiju je 14 cm kod centralnog lezaja) molim ako ima neko skinut kardan od pomenutog modela da mi pomogne merenjem :)
  5. odavno nisam video lepsu kocku svaka cast tokyo
  6. mislim da je ovo dovoljno receno,samo nemoj da bude kise jer dunff nece moci ni u cetvrtoj da vozi :)
  7. samo cu reci strasan komentar ....dalje ne vredi objasnjavati...
  8. da vi vidite kako to ide svi bi se usrali,toliko o performansama a izgled bez komentara....vrh vrh,icno sam se vozio u njemu i vise jok :)
  9. vidjao sam je i po gradu i na najlon pijaci,prelepa kocka
  10. 1.Zeljko_srb 2.Miki_E36 3.OGNJEN5 4.Alkoni 5.leon63 6.milos0809 7.percon 8.NsGoran 9.Sutlandjanin 10.Knezevic A.