X-citer

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About X-citer

  • Rank
    bmw pocetnik

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.bmwpower-bg.net
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    Lyubomir Lyubenov
  • Lokacija
    Sofia (Bulgaria)
  • Automobil
    Е53 X5 3.0d
  1. Ето още едно демо видео от събора. Очакваме скоро да излезе и официалният клип.
  2. Ако има проблеми с превода от български на сръбски казвайте да обяснявам с други думи :) Поздрави!
  3. Разбира се, че ще Ви чакаме :) Имаме да си връщаме ;) Нека наближи датата и ще се уточним за място и час. Ще Ви посрещнем още преди София за да не се объркате. Хубаво ще е да пристигнете не по-късно от 08:00 часа българско време - 07:00 ваше време. В зависимост колко коли ще бъдете можем да Ви чакаме тук http://g.co/maps/fztnk където има магазин МЕТРО и голям паркинг.
  4. Това е пистата на която ще се проведе част от мероприятието. Ако се организирате група и ще минавате през София може да организираме посрещане на входа на града.
  5. Привет колеги! Искам да изкажа благодарности от името на БМВ Клуб България! За втора поредна година изкарахме невероятно сред Вас, срещнахме стари и се запознахме с нови приятели и фенове верни на идеята БМВ. Надявам се и за в бъдеще да поддържаме такива добри отношения и да се срещаме по-често :)
  6. Ще е хубаво да си разменим телефоните за всеки случай ако ни забавят на границата. Моят е +359878 517 477 - Любо Дай ми и твоят телефон за да се чуем ако има проблем. Поздрави!
  7. Това ли е мястото? http://g.co/maps/f9r9g
  8. Определете място и час за среща и ние ще бъдем там :)
  9. БМВ Клуб България също ще ви посети :) Тръгваме по маршрут София - Пирот - Ниш - Лесковац. Ако някъде по този път има ваш сборен пункт може да се присъединим и да пътуваме заедно. До скоро! :)
  10. http://bmwpower-bg.net/forums/download/file.php?id=115480 10-ти Национален събор на БМВ Клуб България 6 и 7 май 2011, писта „Дракон“-Калояново Скъпи приятели, имаме огромното удоволствие да Ви поканим на 10-тия юбилеен събор, който по трация всяка година се провежда на Гергьовден и се събираме на писта „Дракон“-Калояново за да се забавляваме, запознаем с нови приятели, да се видим със стари познайници, да си прекараме незабравимо. Тази година сме предвидили доста нови неща и ще се радваме да ги споделим с всички вас. Очакваме ви на пистата за да изживеем заедно това незабравимо
  11. ... http://bmwpower-bg.net/forums/download/file.php?id=115480 10-ти Национален събор на БМВ Клуб България 6 и 7 май 2011, писта „Дракон“-Калояново Скъпи приятели, имаме огромното удоволствие да Ви поканим на 10-тия юбилеен събор, който по трация всяка година се провежда на Гергьовден и се събираме на писта „Дракон“-Калояново за да се забавляваме, запознаем с нови приятели, да се видим със стари познайници, да си прекараме незабравимо. Тази година сме предвидили доста нови неща и ще се радваме да ги споделим с всички вас. Очакваме ви на пистата за да изживеем заедно това незабра