sn00py

Members
  • Content Count

    480
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About sn00py

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 07/24/1987

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Slobodan Dimitrijevic
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    e36 325i

Recent Profile Visitors

1065 profile views
  1. sn00py

    Oglasi

    zavisi za koji su model (od neke godine su krenuli da trpaju ventil ispod poklopca na svim felnama), uglavnom od 18 na gore imaju taj fazon.
  2. Moze, nadjes i davac od M5, zabusis karter, montiras ga tu i sprovedes zicu na odredjeni pin u konektoru..
  3. sn00py

    Oglasi

    Nisu iste tablice na Terzicevom i ovom u oglasima, prvo sto sam pogledao kad je izasao oglas..
  4. tebra sa ovim felnama si ga ukenjao totalno.. ovo je tocak za nadrkani pezo 307 sa tribalima i lambo vratima..
  5. jbg, otvori ga, ako odgovara raspored cevi, samo seci rupu i navari, ako ne odgovara, ubaci perforiranu cev, natrpaj staklenu vunu i zatvori, nema neke nauke, samo drkanje od par sati..
  6. pre nekog vremena sam rasturao zadnji lonac od e36 m3, i nasao na keca slike raskupusanog na netu, sad sam guglao za ovaj tvoj, i ko za q nema nigde nista.. mora da je i u inozemstvu jos uvek gospodski auto, pa samo trpaju supersprintove i eissenmann-e :D
  7. sumnjam da ces dobiti ista prostim otvaranjem rupe na tom drugom loncu i navarivanjem cevi, obzirom da je fabricki konstruisano tako, verovatno su komore unutra napravljene tako da ne bi pravilno cirkulisao vazduh kroz njih.. ili otvori oplatu ovog koji hoces da cackas, pa prepravi komore tako da ima neku svrhu, ili nadji jos jedan takav, pa prebaci ovaj koji je "protocan".. tako bih ja recimo.
  8. auto je do pocetka aprila bio kod Cikija u valjevu, znaci cirka mesec dana je kod ovog sledeceg. sto se mog zagledanja tice, za te pare [kada ga je on prodavao - oko 2500] je odlicna prica, maltene sve od opreme koju bih ja jurio ima, ide jako lepo, koci isto tako, na trapu nista nije lupalo, i sper mu radi. sitnica ima kao i svaki auto, ali ako ces ga uzimati da ga volis, samo napred, boljih paketa ima za na prste jedne ruke..
  9. jebote i dizalica je nova, jel si i novim alatom ugradjivao sve te nove delove :D
  10. sn00py

    E36 modeli

    Na plastici ispod brisaca ukucan broj sasije?
  11. sn00py

    Oglasi

    Ovaj za 14k ili nesto blizu je auto od mog drugara iz komsiluka, vredi svaki evro, i siguran sam da je u top 3 u srbiji sto se stanja i odrzavanja tice.
  12. sn00py

    Oglasi

    Cekaj cekaj, Vrsac table, neka tamna boja, glupave felne? Sinoc sam ga video u Bg, jos prolazim pored auta, cujem kako radi i reko j***m ti k***c pa ovo je dizel..
  13. bilo sta sto predstavlja prepreku vazduhu u usisnim kanalima i glavi motora na odredjenim (visokim) obrtajima remeti "idealno" kretanje vazduha kroz iste, cak i sama klapna u slucaju da je potpuno otvorena. ne kazem da je nesto sto moze tako lako da se oseti, ali koga malo vise zanima dinamika fluida i gasova, samo neka pogleda preseke kanala trkackih motora i videce koliko su kanali do komora perfektno uradjeni bez naglih krivina i nepotrebnih prepreka. naravno, ovo o cemu pricam je domen vise matematike i ponavljam tesko je da ce napraviti vecu razliku kod fabricki balansiranih sklopova.
  14. prvi ima plin, drugi nema, prvi ima tonu opreme, za drugog ne pise bas puno informacija. prvi ima "nove 17 letnje i 17 zimske". plin ti je oko 700e jeftiniji, ako su stvarno nove i letnje i zimske racunaj jos 800e u njima. nisam u toku sa ovim modelima da bih znao adekvatno da procenim vrednost, ali prosto uporedis sta koji ima a sta ti treba, i sta si voljan da platis..