skkeptik

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About skkeptik

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 07/09/1974

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Sasa KOstic
  • Lokacija
    Beograd,Srbija
  • Automobil
    bmw e46 ci ///m
  • Interests
    bmw elektronika , mobilni telefoni
  1. kako si uspio povezati dvd

  2. 1 din je, ne zauzima dva mmesta, ima motorizovani displej!
  3. Mozda gubi, al pogledajte novog lepotana, konacnog m1 : http://globalmotors.net/blog/wp-content/up...e-photoshop.jpg
  4. sad mi pade na pamet, na izlasku iz ljiga ima kod pumpe ogranicenje od NEVEROVATNIH 25km/h, isao sam 35 , i covek me zaustavio , ali je shvatio da je upecao nazovi kolegu i pustio me, prosto da ne verujes, pa tu i bicikla ne prolazi, mozda traktor :angry:
  5. Iznervira me zena i razvucem ja od autokomande ka trosarini kolko moze, kad na vrhu u mraku izlete ludak s radarom u ruci, vracam se u rikverc, a on se trese i pokazuje....... 196 , ogranicenje 40, pocinje pisanje,provera........... a onda iz dzepa ispade legitimacija ..... uh , kolega , izvinite ! SAJ je cudo !
  6. A sto namesteno ? Zar ne mislite da je MASA jedan obican divljak , koji ne zasluzuje da bude sampion ikad, tuga je sto ima tako dobar auto, a sto sampion kakav je JPMontoya nikad dobio pravo orudje za borbu, setite se dulea sa Shumaherovim ferarijem koji je u svakom segmentu bio bolji od wiliamsa, a mclaren mrzim jer gazi po mrtvima da dodje do rezultata i tu je montoya pokazao m.u.d.a i reko, ma jb te se bre i aj zdravo ! takose to radi ! Jos mi ostala zastava bmw-williams sto sam mazno u madjarskoj sa jarbola , kad je Montoya i Ralf vozio bmw.
  7. VT-DI702 ONE Din Car DVD with 7" Touch Screen LCD +Bluetooth + Radio+ TV+ SD/USB Http://www.szviewtech.com strava sprava , win ce, cita sve kartice, radi i garmin, stize mi sample za koji dan cena je 245 dolara plus 78 dolara za gps antenu sve podrzava, mp3,divx,bletooth, navi, moze i garmin, a ima tomtom i igo ..... samo da stigne pa vas obavestavam a i u narandzastoj je boji :)
  8. prosle zime, led . ja montirao pozadi dobre zimske miselinke , kod starog vulkanizera u rakovici, idem iza busa , dodam gas i auto me baci levo, konta rekontra i zavrsih u busu , steta: desno krilo , far,migavac,viljuska, airbag se ispalio, sve u svemu sa farbanjem oko 2 soma evra, i sad ne bih znao zasto se auto okrenuo da danas nisam montirao zimske tockove i provalio da je desna guma naopacke montirana , odnosno da internal , strana stoji spolja .............. KAKVI IDIOTI KOD gazde ???????????
  9. kupio u aloneu samoventilirajuce busene e36 zimerman diskove , bez problema presao 20000 , i nisu se pokrivili, ali nisu bili jeftini, nemam lose misljenje o alone-u , narocito o Drgancetu koji ima svaki deo u glavi ai stari mi je poznanik.
  10. ne deluje ljudi ovo koristio sam na e36 dok je trosio 25 litara , sipao sam neki najskuplji i nista nisam dobio , ni na snazi na na potrosnji... bem li ga ,mozda na nekom malom motoricu ima efekta
  11. skkeptik

    Dead Pixels E39

    al motor izgleda mocno ! prosto, samo da montiras sedalo na motor i da se vozas sa tim kolicima :)
  12. mozes i na mkIII da gledas dvd, preko tv-tunera, dovedi na aux kanal na tv tuneru izlaz sa nekog dvd-a , a zvuk povezi na aux kanal , i to je to jedinosto moras nabaviti malo zice i neki dvd pleyer na 12volti, filmove pustas sa njega, a bormonitor sluzi samo kao displej, to ti je jedna varijanta, a druga je da na rgb linij napravis sklopku dvd/navigacija, ali moras znati da na green liniji moras imat sinhronizaciju inace neces imati stabilnu sliku. imas sve na bmw-nav i gomili foruma, lakse je nego sto se cini