Meda

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Meda

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Vukasin Medic
  • Automobil
    E 46 Touring
  1. Drugi deo slika: http://www.bud3.net/2011/09/bmw-fan-club-skup-leskovac-pt-2/
  2. Evo prvi deo slika od nas, uskoro i drugi: http://www.bud3.net/2011/09/bmw-fan-club-skup-leskovac-pt-1/
  3. sta ce to da se desi da je meda seo u bmw pa jos karavan i to dizel :D

  4. Zapeo za Azev A, ne znam zasto, prilicno je "matora" felna za E46, ali s obzirom da sam ih uzeo u dimenziji 8.5x17 ET17 za prilicno dobru cenu, vredelo je pokusati. Uglavnom, vremenom sam izmenjao par stvari. Stavio sam zatamljene prednje migavce i zuti angel eyes. Imao sam peh, pukla mi je prednja oruga, pa sam morao da menjam prednje orpuge i nasao sam neke dve u Mladenovcu. Te neke opruge su mi patosirale auto napred, ali sam prezadovoljan, jer imam osecaj da mi je auto udobniji :D Zeleo sam zanimljivu boju i nasao sam je ali nikako nije mogla da bude postojana, jer je za grafite, tako da
  5. Skinucu ga za vikend, zveknucu mu neki domestos ili sta vec pa da vidimo.
  6. Jedino sto je 200 eura :) Nadam se da je to problem, ne bih da dam 200 eura na ispravan deo
  7. Nasao sam resenje, koga zanima http://www.e46fanatics.com/forum/showthread.php?t=617301
  8. Imam problem sa autom, koji bas nije sjajan s obzirom da je leto iza coska. Konstantno greje, osim na sredini, bilo da je ukljucena ili iskljucena klima. U pitanju je digitalni uredjaj. Da li je neko imao slican problem? Problem je verovatno lako resiv, ali mislim da ce neki majstor jedva cekati da me olesi, pa bih voleo da znam sta je u pitanju. Hvala. P.S. Ako neko moze da preporucio nekog klimadziju, takodje bi mi dosta pomogao.
  9. Evo jos par slika: http://www.bud3.net/2011/03/hellaflush-fail-hellafail/
  10. Malo smo se igrali. Azev A 8+10x17 et 14 i sve to na distancer od 10mm. Hellafail
  11. Karbon i jeste allaround, samo ne na volanu. A na andzele sam i mislio, far kao far je skroz ok, pozadi bi mogli redizajn da dodju. Hvala ;)
  12. Bice izmena u prednjoj svetlosnoj grupi, a ceo volan ce ici na tapaciranje i sredjivanje. Samo da se nadje para za bacanje. :)
  13. Auto je 1999, 136 ks, opreme ima i previse: -fabricki xenon -senzor za kisu -parking senzori pozadi -telefon (ceo telefon, ne integrisani) -6 airbag-ova -el. siber -komande na volanu i tempomat -plus ostale manje vise standardne stvari U saobracajnoj tezina je 1500kg. Uradio sam odmah mali servis i zamenio diskove i plocice. Takodje, imao sam par stvari na prednjem trapu koje sam trebao da zamenim i ispostavilo se da imam i sport vesanje jer prilikom narucivanja gumica balans stangle, da pasuju samo sa M3 E46. Razlika je u par milimetara i tri puta vecoj ceni <_< Usput smo se