BMW LIne

Clan BMW Fan Kluba
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About BMW LIne

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Bmw Line
  • Automobil
    BMW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 8249.00 je cena da se poruci iz BMW-a nov deo. Tako da tvoja cena nije velika ako resava problem.
  2. Nije to samo slucaj kod nas. Generalno za m10 termostati su problematicni. Jedino vernet pravi letnje termostate za m10, odnosno termostate koji otvaraju na 75 stepeni. Standardni su na 80 stepeni. Kod nekog radi na kolima, kod nekog ne radi.. Slicna stvar se desavala i sa visko ventilatorima. Vernet i Behr su firme koje se nalaze u prvoj ugradnji, ali ne znaci da su savrseni. U sustini nama je jedino krivo sto Vam nismo resili problem.
  3. Greška, Radulović je jedan od ovlaštenih servisa u Srbiji..On samo više nije glavni uvoznik. To je preuzela Delta. On je ostao ovlašteni servis i diler originalnih delova..
  4. slobodno, original racun je kod nas ,kao i tvoj dokaz o uplati, tako da nema nikakvih prepreka da ti se povrati novac ili zameni deo...
  5. 17.10. 2012 je poslato brzom postom :)))...Pod garancijom su ti delovi...
  6. godina dana... Vrati slobodno, ja cu se postarati da ti bude zamenjen ili da ti se vrati novac. To kod nas nikad nije bilo pitanje. Mi ne pravimo delove, ali smo se izborili kod dobavljaca za garancije na delove.
  7. Ma pazi, niko od nas ne zna u kakvom je stanju recimo sace hladnjaka na Vasim kolima. Isti recimo taj visko koji ne radi na Vasim kolima radi na drugim bez problema. Uopsteno Visko ventilatori su problematicni kao i potpisujem da nema prodavca koji nije imao reklamaciju na bilo kojeg proizcodjaca visko ventilatora pa i na Behr.
  8. Kazem ti, vratis i dobijes novac nazad. Nemoj se nervirati za svoj novac. Kao potrosac si zasticen zakonom.
  9. Za svu robu kupljenu u nasoj radnji imate garanciju. I za robu kojoj je zemlja porekla Kina. Ukoliko ste dobili robu brzom postom i sa robom nije stigao fiskalni racun, taj isti racun je sacuvan u nasoj arhivi, bas iz razloga ukoliko dodje do reklamacije. Naravno nestrucna ugradnja nije predmet garancije.
  10. Svim članovima foruma želimo Srećnu Novu Godinu i da Vas prodavci auto delova što manje nerviraju... BMW Line Lidija, Kale, Laki
  11. Vlada je definitivno opravdao nase poverenje. Tako da smo svi na dobitku!!! Kale
  12. Tako je, al uz obećanje da će te koliko sutra uplatiti članarinu BMW Fan Kluba. Nadamo ste da ste ispoštovali naše poverenje. Kale