Bendzamin

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Bendzamin

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 03/10/1986

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dusko Milankovic
  • Lokacija
    Cortanovci
  • Automobil
    BMW 320i E30

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pre neki dan uzeo tecnost za spoljasnje pranje motora, oprao ga dobro i sad imam problem. Kad ga upalim, na gasu ler obrtaji skoce na 1500-2000, i tako radi da bi se postepeno smanjivali i u roku od odprilike minute, stabilizuju se na normalnih 600-700 i onda radi ok. Na benzinu nije toliko strasno. Jel ima iko predstavu sta se moglo desiti tokom pranja?
  2. Stavio drugi protokomer i sad moze da se vozi ali ima neravnomeran ler i kao da podrhtava do 2000 obrtaja i malo lenj al sad je u funkciji.
  3. Ovo sam resio, bilo je samo to malo crevo, kad sam ga zamenio sve ok, ler na 600 i radi ko sat. Nego sad imam drugi problem pa da ne otvaram novu temu. Nije radio dugo na benzin i zamenio sam mu pumpu i sad radi ali na leru malo ok malo drhti ali kad pocnem da dajem gas on se ugasi. Jedino kad stisnem naglo papucicu do kraja on pocne da drhti pa krene da dobija gas ali do jedno3500 obrtaja cuju se kao neke eksplozije a posle je ok, msm od 3500 pa do 6500. :D Ali kad pustim opet isto. A na gas radi kao sat.
  4. Samo to? Izvini sad ali jel glava ostaje ista?
  5. Da ne otvaram novu temu, imam m20b20.Motronic. E sad sta bi mi trebalo da ga prepakujem u 2.3? Predpostavljam druga glava, ali dali treba blok da se menja ili samo da se preradi i sta jos? U sustini, sta sve treba da menjam?
  6. Evo sad sam isproveravao sve to. Crevo koje ide od tog ventila (ICV)do glave je napuklo kod ulaza u glavu. Pukotina je velicine 5-6mm. Uzeo sam i izolir traku i obmotao oko tog creva na na mestu pukotine i proradio je ali sam morao i da otvorim malo gas tako da mi se ler povecao sa 600 na 800 obrtaja ali sad radi. Jeli moguce da je bilo samo to i da samo trba da kupim to drugo crevo? Hvala na pomoci!!!!
  7. Danas mi se desilo da usred voznje cujem eksploziju iz pravca haube, i ostanem bez gasa. Kad stisnem gas, on nema odaziva i gasi se dok je hladan. Kad se ugreje, nekako, radi ali kao traktor, i gas jedino mogu dobiti ako stiskam papucicu dobijem ga i tako sam se odvezao do kuce ali svako malo se cuju eksplozije. Uvece sam probao da vidim sta je i kad otvorim haubu, i drukam gas da ga navuce, vidi se dok se cuje eksplozija, kako sevne nesto iz, cini mi se ler dizne. Onaj mali djavo sa strelicom na sebi, na jednom kraju ima neku dzeksnu, jedan ide sa one gume izmedju protokomera i glave, a drugi
  8. Jos nisam nazalost stigao otici kod elektricara, ali sam otkrio jednu stvarcicu. Dam kontakt, upalim radio i onda palim auto i sve radi. Sad mi tek nista jasno nije al cim posetim elektricara, javim vam sta je.....
  9. Znaci ja samo da zamenim dihtung dekle i to je to?
  10. Izvini na glupom pitanju ali gde se nalaze ta dva dihtunga svecica? Kad se skine dekla ili?
  11. Dali je moguce prepraviti sa injection sistema na taj Lambda kontrol i koliko kosta ugradnja tog lambda sistema, posto, mozda je glupo, ali mislio sam da ima samo obican i sekvent.
  12. Ja sam menjao oba, nista posebno. Drze ga kod papucice dva srafa, i to je sva tehnika. I metalnu cev moras odvrnuti. Sve u svemu,mozes i sam.
  13. PA oticicu kod elektricara, al mi nije jasno jer je to samo kad prenoci napolju sad kad je hladno. hvala svakako...