acim_po

Members
  • Content Count

    191
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About acim_po

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 09/24/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.acim.net/

Profile Information

  • Ime i prezime
    Boban Aćimović
  • Lokacija
    Požarevac
  • Automobil
    X5 xDrive35d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kao apoteka :preved: Da li ti pravi problem auto ako ovaj blanket za pojas ostane preko noći? E70 izgleda pravi problem, jednom sam tako ostavio pojas i sutradan je prijavio povećanu potrošnju struje, tipa više struje je potrošeno nego što bi trebalo. Sledeće noći, kada je blanko pojas bio izvađen, auto nije prijavio problem. Takođe mi se čini da zbog iste stvari pizdi i alarm :blink:
  2. Video sam indijanca koji je ML-a vozio na lož ulje, kaže ide, jedino što su mu izduvi bili očajno prljavi.
  3. Hvala svima, biće još slika sa nekoliko putovanja. U međuvremenu je čipovan na 330KS i 680Nm i mogu vam reći da radi još mirnije i lepše, a poteže kao nevreme :preved:
  4. Aaaaa, ovo je dobro, a može i da ore po potrebi :prankster2: (samo promeni ugao)
  5. I konačno je stigao kući (2. septembra ove godine): A onda su nastali problemi oko registracije, FTP (fali ti papir) :prankster2: Nakon 5-6 dana i to je rešeno :dance3:
  6. Ovo su slike kada sam otišao do uvoznika (BMB servis Kum, Čačak) da ga vidim, ali još uvek nisu bili spremni papiri:
  7. Hajde da i ja predstavim svoj dragi tamobil :preved: Odmah da kažem da svaki put kada sednem da ga vozim, ja uživam, ne vozim :dance3: Ovo su slike iz Italije, pre uvoza:
  8. Ma kakva šminka :rolleyes: gume čiste terenske, felne čelične, pravi rezervni točak, usis na krovu, čelični branici, pretpostavljam da ima zaštitu i ispod motora, jedino me čudi da nema vitlo, ali su ga izgleda pravili za blato (gde nema drveća, džaba vitlo).
  9. Imao sam Dunlop Sport Maxx TT na E60 i jeste dobra guma, ne kažem, ali njima je tata Good Year. Za zaradu se slažem, naravno da je ima i po dilerskim cenama, ali rabat od 20-30% veoma prija, veruj mi :pleasantry: To je u slučaju mog X5 značilo 500€ manje :preved:
  10. Jedino ako si na zimovanju možeš da ispustiš gume ispod normale ako ne prelaziš veća rastojanja, čisto da bi se bolje ponašao po snegu. Inače, koliko ja znam, zimske gume se pumpaju isto kao i letnje, a piše na stubu, što reče Transporter. Ja pumpam na srednju vrednost od prikazanih za tu dimenziju.
  11. Možda je i Conti premium klasa, ali Dunlop, Toyo, Nankang i Hankook sigurno nisu, mada ni njima ne fali ništa (tu su i Kumho, Nokian, itd.). Pak, kineskim lomovima svašta može da fali i to sigurno nije izbor za X5. Alergičan sam na sve što je kinesko, a evo ima i elektranu da naprave ovde kod mene u kraju (u Kostolcu, a i u Obrenovcu koliko čujem). Ja sam uspeo kod Radulovića da izboksujem dilersku cenu, tako da uzimam Bridgestone po znatno povoljnijim cenama za sebe i za drugare, što za motore, što za automobile. Ako nekome treba komplet, na raspolaganju sam.
  12. Ovaj X5 je skoro amfibija, usis mu je na krovu, što znači da može da prođe preko pola reka u Srbiji :preved:
  13. http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=484882 Ovde imaš proceduru, samo nađi najnoviji firmware.