Sjajko e21

Members
  • Content Count

    129
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Sjajko e21

  • Rank
    bmw ucenik

Profile Information

  • Ime i prezime
    alen stojakovic
  • Lokacija
    Indjija
  • Automobil
    bmw e21 e36cupe
  1. prednji amortizeri sa oprugama celjusti i diskovi,zadnji diskovi sa celjustima i glavcinama,diferencijal i kardan,agregati svi visko i ima delova od klime i jos dosta ovih unutrasnjih sitnica

  2. može li neki spisak delova koje imaš za e32

  3. imam dosta delova za e32 ako si zainetesovan dobices dosta delova za jeftine pare a imam i ventilator

  4. Garancija se daje na NE curenje i nista vise a staklo moze da pukne cim izadjes iz servisa,opali kamencic i to je to.I ko ce to da zameni novu za dz.i da da garanciju na tako nesto :)
  5. Kad je tabla u pitanju da nastavim temu.Zasto nece da mi ocita pokazivac ulja ili kontrolor kako god.Pa cak i posle onog ponistavanja,stoji mi jedna crvena i jedna zelena crta?
  6. Zašto kao slina ja imam 316i ako čovek netraži auto za divljanje nego kulturica onda je autić extra
  7. Ima fiat panda de ja radim za 1200+registracija i vodi se kao teretno a registracija izadje oko 16000 kompleteh. je gratis.2002 i 2003 god su pa biraj ima oko 15-ak kom.
  8. Imao sam isti problem samo sto je 1,6i,i sve se isto desavalo.Naravno glava dole oso dihtung i pukla glava jbg sad nemora da znaci da je osla glava ali dih je sigurno jer opet kazem sve se isto desavalo kupio,vozio,luftiro vadio termostat i kad stane fljas na hladnjak skoro pa sve.
  9. ako neko maozda ima neke slike kako stoje zupcanici i tako to
  10. pomoc i dalje potrebna jbg.,pukla glava bla bla i tako sve sredjeno samo mi neko treba da mi da instrukcije za paljenje kako sta stoji posto nisam oznacio nista jbg greska u koracima.tada sam bio van kontrole ka se sve odvijalo :prankster2: