Magnifico

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Magnifico

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 03/13/1993

Profile Information

  • Ime i prezime
    Aleksandar
  • Automobil
    BMW e46 320d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kako mogu da znam da li je to u pitanju? Bas sam danas hteo da teram auto u servis, a nije mi bas blizu 50 km. Sad ste me uplasili, ne bih bas da ostanem negde na putu.
  2. Drugari, potrebna mi je pomoc. Danas mi se pojavio jedan problem. Povremeno u toku voznje ili na leru cuje se neko lupkanje u predelu motora. To traje nekih par sekundi pa prestane. Lupkanje pocinje iskljucivo na nekih 2000 obrtaja, ali ponavljam ne uvek nego povremeno. Sta bi mogao da bude problem i koliko je ozbiljno? Auto je 320d 150ks
  3. Hvala na pomoci, da mi je neko rekao da se ulje meri posle 5 minuta ne bih mu verovao, uglavnom svi pricaju da se meri kad je hladan. Ali ako fabrika kaze da je posle 5minuta onda je to tako
  4. Da mi uputstvo nije na italijanskom mozda bi i znao za to
  5. Auto je sigurno na ravnom, a buni me to sto je velika razlika. Dakle u prvom slucaju je motor hladan, nije radio dan, dva...A u drugom slucaju, na primer vozen ujutru sat vremena i ostavljen da stoji do predvece, tada kad izmerim ulje onda je na maksimumu.
  6. Imam jednu nedoumicu u vezi merenja nivoa ulja. Kada izmerim ujutru na meracu je malo iznad minimuma, a kada vozim auto i posle nekoliko sati izmerim onda je na maksimumu. Zanima me koji je rezultat tacan?
  7. Imam jedan problem, postavicu ovde pitanje da ne otvaram novu temu posto je jako slicno... Dakle, povremeno u toku voznje mi se desi da oslabi svetlo na instrument tabli, cd playeru, i svim dugmicima.Kao kada se podesi da sija najslabije, a ustvari mi je podeseno na najjace.To mi se do skoro nije desavalo, zna li neko u cemu je problem?
  8. Dark shop, u Zaplanjskoj. I ja sam prezadovoljan kako izgledaju, jedina mana je sto se jedva primecuju kad je suncan dan.
  9. Naravno, sve sto me je zanimalo sam nasao u vec postojecim temama, tako da nije ni imalo potrebe da otvaram nove. :)
  10. Sve je moguce, ali ni sam ne znam kako mi je to uspelo :D
  11. Godiste 2002.Presao 217.000km...Evo i par slika: https://imageshack.com/i/n6wos9j https://imageshack.com/i/ndowb5j https://imageshack.com/i/nfhf7qj https://imageshack.com/i/neeg4bj https://imageshack.com/i/n7p8htj
  12. Aleksandar iz Kosjerica, 21god. Vec 3 godine sam registrovan i pratim forum, ali nisam bio aktivan u pisanju...Nadam se da cemo se lepo druziti :)