iZnoGouD

Members
  • Content Count

    104
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About iZnoGouD

  • Rank
    bmw ucenik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Aleksandar
  • Automobil
    Stanimirovic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Druze ubacio sam dizne od 3.0d. Sve dizne su na nuli u live parametrima kao cilindri koji su ujednaceni kao i dizne. Auto znatno lepse radi za razliku od ranije. Lepo ide i sve ostalo. Sada me interesuje da li bi ti ili neko drugi mogao da mi preporuci nekog da mi uradi to neophodno kodiranje u Beogradu ili okolini?
  2. Ima drug i dis i inpu samo mi kazi sta da uradim? Da pratim live parametre za dizne i cilindre, ili nesto drugo?
  3. Imam ja skener, samo sta da radim sa njim kad ubacim dizne? Da proverim u live kako rade ili nesto drugo?
  4. I motor 2.5d i motor 3.0d nose istu oznaku M57 i to je to. Dizne izgledaju identicno s tim sto od 2.5d je oznaka 985 a od 3.0d 984. Ja konkretno hocu da ubacim od 3.0d jer sam prosle godine taj okrenuo na krov a dizne su pre toga rodjene svih 6, u medjuvremwnu sam kupio 2.5d na kojem su jako lose dizne pa sam mislio da prebacim sa tod 3.0d zato sam pre svega hteo da proverim da li je to isto, da li se samo dizne ubace, da li treba kodiranje ili se ne preporucuje? ?
  5. Dobro jel treba kodiranje, da li uopste mogu da se kodiraju i da li te od 3.0d ce nesto stetiti autu, ili su iste kao sa 2.5d?
  6. Leone da li znas nekog u Beogradu ili okolini ko bi to mogao da mi uradi?
  7. Ja imam isto informaciju da se samo ubace i to je to, ali sam hteo da cujem misljenje of nekog ko je u toj prici
  8. Drustvo ako moze pomoc. Da li mogu dizne od e39 530d da se montiraju i da rade bez problema i mana za motor na e39 525d. Tacnije dizne koje imam od 3.0 su 984 a na 2.5 su 985. Hvala unapred.
  9. Kako zasigurno znati da li je hidro spaner ili nepovratni ventil u nosacu motora? Oba posla zahtevaju dosta vremena i novca pa zbog toga pitam
  10. Kada odstoji 10 min kada je auto veće paljen i vruc i nakon toga ga upalim, onda to traje dosta krace, kao da za senundu dobije ulje, dok ako je duze stajao onda je isto kao da je hladan traje i po par sekundi. Kako znati da li je u pitanju hidro spaner ili kuciste?