bmwforever

Members
  • Content Count

    236
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bmwforever

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 07/30/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    Stjefan Kerhani
  • Lokacija
    Sombor
  • Automobil
    bmw e46 325xi

Recent Profile Visitors

1839 profile views
  1. 18 napred 8j nazad 9j

  2. interesuju li te M3 E46 orginal ! 0616861620

  3. A to je posebna vrsta majstora koji kad otvore haubu i pocnu da jaucu i da naricu ko na sarani . . . . . . . . .
  4. Odes u Radulovic sa licnom kartom i saobracajnom i oni ti lepo naruce direktno iz nemacke ,ceka se oko tri nedelje i kosta 200 evra sve ostalo je gubljenje vremena tako sam ja uradio,ovo govorim iz licnog iskustva Mislim da kljuc kao kljuc nije toliko skup skuplji je DHL jer bmw ne zeli da bilo ko drugi prevozi takve stvari . . . . .
  5. Ja otisao u Radulovic sa saobracajnom od auta i mojom licnom kartom narucio deo i stigao je za tri nedelje bez ikakvih problema !!!! Inicijalizirali mi kljuc i zavrsena prica mislim da je oko 200evra,kljuc kao kljuc nije tako strasno skup skup je transport jer bmw insistira na dhl transportu koji to debelo naplacuje tako ako narucis dva kljuc ne bi trebalo biti vise od 300evra. A imas varijantu da narucis kompletan novi modul sa 4 nova kljuca to ti je oko 800 evra ako se dobro secam,tako da i ako se neko pojavi sa tim zagubljenim kljucem ne moze da ti ga odveze!
  6. Mislim da je u radulovicu (namerno malim) sat vremena 4000din ruke pa ti vidi!
  7. http://www.individual-cars.com/xshop/produ...---X3---Z4.html E sad jos jedno pitanje a da ne otvaram novu temu da li bi sa ovim adapterom ja mogao moj cd player ca se spoji sa nekim mp3/mp4 uredjajem ?
  8. Brate pricamo o autu od cirka 20000 eura i sad ti je bitna cena servisa,cena delova nije strasna ali zato suu ruke bezobrazno skupe imas u beogradu par dobrih servisa koji ce posteno odrzavati e60 ali mislim da to nije auto za tebe jer BMW se ne kupuje kalkulacijom vec srcem.
  9. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-BUSINES...5fAudioQ5fVideo
  10. Cini mi se da je ovaj bio na forumu vec?
  11. Svaka cast za trud i ideju ali meni malo musavo i neravno izgledaju ivice monitora Uglavnom respekt za posao!
  12. svidja mi se sto ima henone koliko je kostao moze i na pm? i koja slika iznutra
  13. Kome je usput a da je strucan i da ode da vidi ovaj auto? http://www.integra-motors.rs/1025.htm nek mi posalje info na pm ili nek stavi ovde HVALA!