bojan 344i

Members
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About bojan 344i

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    bojan kurbalija
  • Automobil
    bmw e36 v drift car
  1. ovakav auto za drift mislimda nema potrebe ali ni malo cevasta sasija ,po meni bacene pare jer za drift uopste nije dobro biti prelagan ali ni malo !!!!!!! ovo za neku stazu vrh ali za drift mislim da je promasaj totalni !!!!!!!!!!!
  2. vidi nije nikad od jednom ulozeno to je ulagano 5 gidina svake godine po neka evolucija zato je problem izracunati ,,delovi su prebacivani sa kocke na e36 i sve tako ,,recimo da preko 15.000 kosta da napravis od nule ovakav auto !!!!!!!!!! hebiga 5 stvari su ti skoro 10.000 motor i menjac oko 2000e , nitro 1500e ,sper 1200e ,amortizeri 2oooe sedista ,roll bar ma ima svasta to sam odprilike nabrojao i jos ruke za majstore'.....
  3. pa to bas lepa vest, samo sad da vidimo koliko ce i kada neko da se prijavi !!!!!!!!!!!! bravo za NAVAK !!!!!!!!!!!
  4. sto se tice organizacije drifta kod nas od toga nista sa moje strane, ja mogu da pomognem da dovedem vozace i sl. a da pravim takmicenje kod NAS nikako ... bilo ko moze na huji da plati i da napravi bilo kakav drift dogadjaj za 500e na dan nek se skupi 20 vozaca i to je smesna cena ..kod nas je problem sto svi nesto hoce kad to bude onda uvek neki izgovor ovo ili ono i svi uvek nadju neku manu zato kod nas nista ne uspeva ,osim ako imas debelu novcanu korist kao u doticnim slucajevima kod nas ... tokyo nije problem za kafu moze uvek ,,, sto se tice oko pomoci za drift samo pitaj sta treba i r
  5. tu sam ;) nego sam bio zauzet cele godine skoro oko auta a i oko posla radio sam po ceo dan do kasno uvece pa nisam imao vremena nizasta uzas !!!!!!!!!!!!!!! inace ja ne pisem puno po forumima !!!!!!!!!!!!!!!! pozdrav i HVALA
  6. DA ali samo ako prodam bmw-a onda kupujem s14 ili s15 nissan ,,ipak su japanci bolji za drift i nekako sve imas za njih sta god ti treba a za bmw-e sve moras da izmisljas i da sam pravis ....samo zato !!!!!!!!!!!
  7. kako mislis koliko me izadje taj sport ? ne znam nasta direktno mislis , na pripremu auta,na gume .. to ne sabiramo nikad i nigde kad ides nije ista cena puta i svega ostalog ,ali racunaj sam da ti treba 15-tak novih guma za svaku trku sve ostalo je jeftino !!!!!!
  8. HVALA HVALA .... Bilo je jako lepo i naporno dobra konkurencija ja jos bolji i eto rezultata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! duga priprema auta urodila plodom !!!!!!!!!!
  9. HVALA SVIMA !!!!!!! Nema mene na snimku ovo je spot kao spot a moj spot bice gotov jos malo ,ono put zezanje moje voznje i sve sto treba bice za par dana zavrseno !!!!!!!!
  10. meni je sve jedno koja je krivina ,mozda jedan mali procetan logicnije na levo da bude ali sta znam posle krug dva sve mi jedno i ne razmisljam skoro nikada o tome !!!
  11. Ja ako budem dosao doci cu bez kola verovatno jer mi je u grckoj crkao menjac i nemam ga sad trazim sa 6 brzina ako neko zna gde ima neka javiiiiii........v8 naravno 6 brzina