alaza

Members
  • Content Count

    126
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alaza

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 01/01/1911

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dzingis Kan
  • Lokacija
    Mongolija
  • Automobil
    ?

Recent Profile Visitors

1282 profile views
  1. Hello Dear,

    i am Mirabel,single never married, tall slim,and fair,that loves sightseeing and reading,i viewed your profile and got interested in knowing you more for important discussion,could you please reply to me via my mail address ([email protected]) so that we will know each other very well.i will send my pics later.

    Thanks,

    Mirabel

    ([email protected])

  2. Pa ti na sajt prosvete pa drzi casove predavanja, a ovo je sajt o automobilima i mislim da ako je bilo ko, slucajno ili namerno pogresio slovo ili bilo sta drugo u svom post-u ne treba pametovati i drzati predavanja. A, druga stvar, vozio sam auto kada si ti mastao o vozackoj i to bas takav auto koji imas u profilu, to mi je bio prvi auto. Ziv covek pa gresi i gresce celog zivota :2u4pvecna8: @necam3 Mislim da je svima ovde na forumu zelja da probaju krug na stazi u Nürburgring :lol:
  3. Mislim da je ne bitno da li je w ili v, jer kada vlasti u Srbiji ne vode racuna o pismu zasto bi i svi mi?! Kada budu odradjene nove tablice za putnicka vozila pored cirilice imaces i 3 slova latinice!!!!!!!!!!!!! ;) To mu dodje od svega po malo u korak sa svetom :) :good: :lol:
  4. To su 2 razlicita motora u 2 razlicite marke automobila bez obzira sto je w12 motor. Da sam stavio klip od ferarija onda bi se moglo parirati sa lambordzinijem. Mogao sam staviti klip gde CSI-a i sa remusima, KN-vima i ostalim po meni glupostima koja se mogu staviti na auto da bi se dobijao zvuk kao lambordziniju i sl., a ovako se cuje fabricki zvuk CSI-a sto je po meni mnogo kulturnije. U svakom slucaju je stvar sta ko voli A i ta policijska sirena, muka mi je od nje kad je cujem ;)
  5. Isao danas da gledam belu tehniku i kaze mi prodavac da ce u toku ove godine uvesti ekolosku taksu na belu tehniku, mislim da rece 40 dinara po kilogramu!
  6. alaza

    BMW M5 F10

    Taj motor ne trpi nase gorivo :thumbsup: ;) :dance3: :dance3: jedino plin, a ni on nije nesto kvalitetan :dance3: :dance3: :dance3: :dance3:
  7. Lep, mada mi se cini da je zadnja svetlosna grupa kao kod audija 5.
  8. alaza

    M5 hurricane

    Ne moze se bez devojcica, 2 ih imam u kuci :) :preved: , a i tehnicki problemi :preved: , od skoro adsl :preved:
  9. alaza

    M5 hurricane

    :preved: :preved: :)
  10. s`neba pa u rebra, bum bum, :) nije tesko biti fin, :) dobrodosao, lepa trica