Marko NS

Members
  • Content Count

    144
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marko NS

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 11/29/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.facebook.com/milosevic.marko

Profile Information

  • Ime i prezime
    Marko Milošević
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Automobil
    BMW E46 320D Touring -sport pack-
  • Link do vaseg automobila
    http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=25377&pid=229986&st=0&#entry229986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Svaka čast, ćale mi je rekao pre par meseci da sad ističe rok svim onim koje smo kupili kad su menjali propise ali sam skroz zaboravio na to. Hvala!
  2. Ajde pitanje za samouke/ školovane doktore tuninga- kako automatski menjač prihvata promenu rada motora nakon remapa? jel sam sve registruje i prilagodi svoj rad ili se mora raditi neki reset/ učitavanje parametara? U pitanju je E46 320D 2005 god.
  3. prethodni "majstor" je lepio nekom smolom prstenove pa je, d izvinete na izrazu, usrao ceo far iznutra.. za modul imaš info na: http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=31234&hl=
  4. Evo malo da oživim temu- za vikend sam skinuo CCFL jer mi je riknuo balast/ invertor.. šta god, na jednoj strani + negde su gubili kontakt na instalaciji pa se dešavalo da zatreperi. Zajebao sam majstora i uvalio mu da mi skine njih, očisti far i ugradi COB led prstenove- ovom prilikom VELIKO hvala Saletu iz Futoga koji se patio 2 dana da odradi posao kako treba! Uz COB sam ugradio i Vranjinov home made modul za daljinsko paljenje istih i stvarno extra se uklopilo. Evo kako izgleda far pre i posle zahvata: photo uploading photo hosting sites
  5. Neka.. ne volim da forsiram ovakve stvari. Naleteće već neke oriđiđi 16ice za e46 :rolleyes:
  6. A jbg.. šteta. Ovde na forumu se praktično poklanjaju navedene felne ali ako ne ide- ne ide.. Felne su 7j tako da gume nisu preuzane za njih, ali pošto ih planiram za zimu, a tako bude na knap- češaće sigurno jer se uvek lepe led i sneg na rubove. :unsure:
  7. Da se nadovežem na temu- jel oke nabaciti felne sa manjim et za zimski set? Konkretno na E46 style 134 sa E60 i montirao bi 205/55 na njih. :rolleyes:
  8. ja vozim automatik e46 110kw (2005 god) sad već dve godine, menjač nije savršen al nije ni loš- kao što je leon rekao kickdown je odličan, jako lepo se ponaša u oštrijoj vožnji a regulare samo treba navići.. trebalo mi je vremena da na se naviknem da održavam gas tako da oborim potrošnju a ne usporavam auto, jbg prešao sam sa manuelnog gde papučica gasa mnogo više oprašta dok je ovde vrlo osetljiva i na minimale poteze reaguje. Jedina zamerka koju imam je što mi menjač pravi problem na većim minusima prilikom prvog paljenja- da li se ulje zgusne ili šta već, ali kad dam kontakt prikazuje greš
  9. Moja preporuka- ne reklama ;) odlične patosnice (i presvlake) prave u "Autostil" Novi Sad, Futoška 36-38, 063/801-5716.. Lično sam 3 seta kupio, super kvalitet, vrlo povoljno, a vez po želji pa možete i da ludujete :D ..oko 2000din je set sa izvezenim BMW logoom na vozačevoj patosnici
  10. Ako nije problem nadovezao bi se na istu temu- imam problem sa par mrtvih piksela na 16:9 navigaciji.. samo se pojavila crta jedan dan bez ikakvog razloga (nije bilo udarca niti ičeg sličnog). Jel zna neko jel ovo rešivo?
  11. nažalost 7. ja nikako ne mogu, drugar (još jedan BMWista) se ženi tada :D :D lep provod svima, i obavezno brdo fotki na forumu da vidimo :)
  12. +1 Sedmog sam u svatovima, pa bi zamolio nekog iz NS da uzme jednu više za mene :)
  13. biće vremena za dogovore kad i gde- skup je tek za tri nedelje ;)