stevanmil

Members
  • Content Count

    175
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stevanmil

  • Rank
    bmw ucenik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Stevan Milentijevic
  • Automobil
    BMW e36 m50b25tu stroker 2.8 supercharged

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Koliko bi bio smg, kao neka kola heh?
  2. Dosta slab getrag. Dobro ti i ovako drzi. Kad tad ces ga zamenit za zf. 8kg je tezi zf cini mi se, ali drzi sta hoces i koliko hoces. Ja sam dva getraga sjebo, i to na obicne gume, iz prve u drugu bam, ne na trkama.
  3. Ej sad mozes ti revijalno da otreses dosta dobrih auta sa tim ispod haube Bz zezanja, iz svog licnog iskustva i gledajuci druge vozace, 402 trke ne prave ama bas nikakav stres na bmw automobile (nista veci stres nego dok vozis auto inace po gradu, po autoputu itd). E sad prednja vuca ili 4 vuce druga prica.
  4. A sto ova lepotinja ne dodje nekad na streetrace 402?
  5. Mogao sam ici bilo koje vreme i biti drugi, ali mene to nije interesovalo. Sve ili nista. Razlika izmedju nas je bila oko 0.1 Evo snimak protiv Petosevica, izbacio sam ga u pro regija
  6. Najbolje vreme auta bez nitra 13.5 sek i sa nitrom 12.7 Osvojena 3 pehara, drugo mesto Srbija Pro Drag RWD, drugi dan trece mesto. I trece mesto Region Pro Drag RWD. Dosao do finala klase 13 u street race, i probio za 5 stotih pa diskvalifikovan
  7. Sto se performansi tice trebalo bi da su najbolje 17ice, a sto se izgleda tice moze i 19 ako ti se to svidja.
  8. Imas karburatore od juga i stojadina za po 10 evra.
  9. Dobro pegla ovo. Onaj strucnjak sa crnom alfom 147 dizel sa 240ks + 80ks nitra najbolje vreme postigao 13.7 i to u osjeku, bg staza je losiji asfalt i 2/3 blago uzbrdo pa 1/3 blago nizbrdo. 14.1 u Beogradu je za prednju vucu bez nekih da nazovem radikalnih prerada ekstra vreme.
  10. Ovo malo pre probao, nisam sa ovim telefonom nikad do sad. j***m li ga, dosta je brdovito ovde mozda je i to jedan od razloga sto toliko gresi, mozda na ravnici moze da uhvati mnogo vise satelita. A prethodno merenje u drugoj aplikaciji je izmerilo 15 sekundi do 100... Ovo jesu stvarno bili katastrofa rezultati sad, davno kad sam merio gpsom i od 5 rezultata ne budu svi priblizno tacni ni isti i onda mi to ne radi posao, budu relativno normalni i u granicama normale ali ne dovoljno precizni, a meni je bilo potrebno da nadjem nacin da mi uvek meri isto da bi video poboljsanja kako s
  11. evo ga sa gps, izgleda da mogu u klasu 14 sa dizelom A jedini gps za koji bih mogao reci da je priblizno tacan je na malo starijoj nokiji sto se otvara na pola, symbian sistem race chrono aplikacija.
  12. Haha daj ne zajebavaj brate. GPS jedino mozes iskoristiti da uporedis da vidis jel ti tacan sat i za koliko laze pa onda po tome meris. To sa GPS-om ima lufta za laganje vise od pola sekunde, testirao sam ja sve moguce nacine za merenje ubrzanja jedno bezbroj puta. Od kad sam poceo da vozim ja to radim redovno, jebiga prvi, davni Fast and Furious uticu na vugla evo ga sad i drag trkanje od ove godine Probaj gps merenje na ravnom pravcu u oba smera i videces razliku.
  13. Mada ja sam imao iskustva i sa tim da je liku upao mali deo od ebay kineskog proizvoda na usisu i to je lupalo haha, zabolo se u klip i udara u glavu.
  14. Poskidaj svecice, uzmi tupi dugacak srafciger ili nesto slicno da protnes kroz otvor za svecicu na glavi. Uzmi lampu i gledaj u klip, okreci motor u smeru rada motora dok klip koji testiras ne dodje u gornju mrtvu tacku, nastavi da okreces dok se ne spusti za 1cm klip. Sada onim srafcigerom polako nasloni na klip i pokusaj da gurnes na dole, ako uspes i malo da ga mrdnes na dole, da osetis da se malo pomerio sledi otvaranje motora. Probaj tako na svakom klipu. Tako testiras luft u letecim lezajevima. Za ovakav test je potrebno malo iskustva jer nekada lezaj moze da ima vrlo malo lufta i to mor