BMW_E30

Members
  • Content Count

    894
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BMW_E30

  • Rank
    bmw znalac
  • Birthday 12/01/1990

Profile Information

  • Ime i prezime
    Marko
  • Lokacija
    Lazarevac
  • Automobil
    BMW E30 316
  • Interests
    BMW
  • Link do vaseg automobila
    http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=27115&st=0&p=247510&fromsearch=1&#entry247510

Recent Profile Visitors

1669 profile views
  1. Pozdrav, na Inpa i Delphi dijagnostici mi izbacuje greske Gluehanlage i upravljacki krug modula zarnice, da li to znaci automatski da je relej neispravan ili mogu biti i grejaci u pitanju?
  2. Gde naci kodove za starije BMW kasetofone? Ima li neko link od stranih foruma gde je moguce besplatno naci kod?
  3. Danas sam dobio zapisnik od osiguranja, stanje vozila u svim kategorijama nadprosecno, mehanika prosecno. Pise da je potrebno 250g farbe, radni sati limar 0,7 farbar 3, komora 1 ukupno 4,7h. 2% sitni troskovi. Koliko li racunaju radni sat?
  4. A sta mislite da li smem da navedem posto mi je volan ranije stajao krivo i levi zadnji kraj je bio nizi od desnog za 2 cm a sad je udaren u zadnji levi kraj da kazem da mi je majstor primetio to na autu?
  5. Izboricu se nekako, nije velika steta mislim da moze da se ispolira ali trazicu im za farbanje pa ako prodje prodje :-) a ima jos jedna stvar oba evropska izvestaja su ostala kod mene da li to sad komplikuje stvar? Hoce njemu traziti evropski kada ga budi zvali da pogledaju auto? On je potpisao izvestaj i napisao je da je kriv.
  6. U Dunavu su oba auta. Jel ti oni prvo jave koji je iznos u pitanju ili samo uplate pare i to je to?
  7. Imao sam juce cukanje, popunio sam evropski izvestaj sa vozacem koji je kriv. E sad me zanima oko naplate stete, necu da mi oni rade kola već hoću da uzmem pare od osiguranja pa me zanima da li moram da ima prilažem račune za delove i rad majstora ili će mi oni odrediti cifru koju će mi isplatiti i to je to?
  8. Drugar je uzeo skoro automobil, rečeno mu je da je uvezen iz Švajcarske ali u papirima sa carine piše zemlja uvoza Mađarska. E sad jel to znaci da je auto uvezen iz Mađarske ili se gleda to što je preko Mađarske stigao u Srbiju pa su zato upisali zemlja uvoza Mađarska?
  9. Gledam svaki dan komšiju kako sklapa retrovizore kad parkira auto ispred zgrade, a po meni je bolje da mi neko polomi retrovizor ako će već da me zakači nego da mi bude sklopljen retrovizor pa da mi očeše celu stranicu
  10. Zamenio sam je sinoc, do nje je bio problem, Rasklimana je bila skroz ova stara. Video sam da su iste leva i desna poluosovina, e sad da li je bitno koja se strana okrece do diferencijala a koja do glavcine ili je ista poluosovina sa obe strane?
  11. Imam problem desava mi se kada ubacujem u prvu i rikverc, cuje se udarac pozadi, a i prilikom promene brzina isto dolazi do udarca. Da li je moguce da je problem do poluosovine, posto je sjebana koliko sam video?
  12. Gde si uzeo regulator pritiska i koliko je para?
  13. Ok, e to me zanima. Hvala na pomoći
  14. Zna li neko jel moram da skidam zadnji most kad menjam diferencijal ili ne moram?