lazar1

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lazar1

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Lazar Dinic
  • Automobil
    bmw 320
  1. Hehe, pa nije problem, samo ako ga ja ne kupim dacu ti broj i lokaciju. A jel znas ti nesto vise oko cene na osnovu ovoga sto sam napisao, da znam oko pogadjanja? Pozdrav!
  2. Ok, hvala na odgovoru! A da li bi mogao da mi das neki kontakt onog coveka u Sremcici koji se bavi sredjivanjem ovih malo starijih BMW auta? Pozdrav!
  3. U prilici sam da kupim BMW 2000 tilux ili ti iz 1970. godine. Stoji u garazi vec 25 godina, prljav je ceo, cak su i kokoske svasta radile po njemu, ima malo korozije ali nije truo nigde i motor je dobar. Morao bi da se farba i neko sitni limarijski radovi. Kompletan je sto se tice lajsni i ostalih sitnica. Covek mi trazi 1700 eura za njega pa bih voleo da se malo konsultujem sa poznavaocima ove oblasti. Nemam slike, na zalost. Hvala unapred!
  4. Nemam slike zato sto ga jos nisam pazario. Soji u garazi vec 25 godina, prljav je ceo, cak su i kokoske svasta radile po njemu, ima malo korozije ali nije truo nigde i motor je dobar. Kompletan je sto se tice lajsni i ostalih sitnica. Covek mi trazi 1700 eura za njega pa bih voleo da se malo konsultujem sa poznavaocima ove oblasti. Hvala unapred!
  5. Saznao sam informacije o autu. U pitanju je BMW 2000 tilux iz 1970. godine. Da li neko zna nesto vise o ovom automobilu? Koja mu je vrednost, kako bi znao oko dogovora za cenu ako ga uzimam. Hvala! Pozdrav!
  6. Evo da se predstavim, ja sam Lazar i oduvek su me fascinirali oldtajmeri, posebno bmw! U prilici sam da dodjem do jednog retkog primerka ali nemam tacne informacije o kom tipu se radi. Da li postoji neki sajt gde mogu po broju sasije dobiti sve fabricke informacije o tom automobilu? Hvala unapred, pozdrav!