MazoMania

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MazoMania

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 09/18/1988

Profile Information

  • Ime i prezime
    Mario Mazalica
  • Lokacija
    Prijedor
  • Automobil
    BMW E46 318ci
  • Interests
    Organizovati BMW okupljanje cijele BIH :D
  1. Evo i prilog sa RTRS televizije u emisiji "BUDIMO LJUDI", prilog počinje u 08:05min. http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=32135
  2. Hvala, evo i uplatnice zaboravio sam je objaviti :)
  3. Zbog kiše koja je kao naručena počela da pada u 15h, odaziv je bio slab ali uprkos tome bilo je ljudi dobrog srca koji su dosli i svojom donacijom pomogli malom Sergeju. Posebno se zahvaljujemo članovima M.C. DUHOVI KOSTAJNICA i MK ČOPOR KNEŽOPOLJE na njihovom dolasku. Sakupili smo 550km/275€ i novac je uplaćen na njegov žiro račun. Evo i slika sa okupljanja :)
  4. Prelijep coupe, kada gledam ovako preko slika, želio bi'tako sve odjednom da uradim na mom ali ne može :) Valjda je i bolje tako, kad bi bilo odjednom čime bi' se onda posle zanimao :) Sretno i samo lagano :) :) :)
  5. Detaljnije informacije na: www.facebook.com/BmwFanClubPrijedor
  6. Pogrešno si me razumio, nisam ciljao na zvuk nego na estetski izgled :D A i to što sam napisao "lijevi" nisam mislio da je neki od 20€ nego da nije originalan. Vjerujem da ima dosta bolji zvuk ali opet svako ima nešto svoje jer npr. meni je i orginalan radio zadovoljavajući s' obzirom da kada slušam na max-a 5min, poslije ne čujem kako treba pola sata. Nemoj šta zamjeriti, auto ti je boli glava i svaka čast na tome i opet kažem svi se mi razlikujemo i svako uređuje svoje auto kako želi :) Lijep pozdrav i samo napred :)
  7. Hahaha, nama uvijek nešto fali ali šta da radiš to je u covjekovoj prirodi, krećem prvo od sebe :D :D :D
  8. Auto je extra nema šta :D Što se tiče tog voskiranja 4 puta nedeljno, mislim ne da je previše nego da je nepotrebno, imam jednog prijatelja koji isto tako radi, nema voskova kakvih nema od voskova od Ferraria pa nadalje ali to radi jednom mjesečno. Ali imam jedno pitanje, vidi se da si veliki zaljubljenik u auta i imaš finansijske mogućnosti da ih održavaš, ali kako ti ne smeta taj "lijevi" radio što je ubačen? Ja lično kad to vidim meni se zgadi sve. Ima kupi se YATOUR skopčaš i imaš brate i SD card i USB i AUX. Možeš sprovesti ispod naslona za ruku, gdje ti je volja i riješen problem. 16 iže
  9. Prelijep, ne bi izlazio iz njega :D :D
  10. Prelijep i pun opreme, šta ti više treba?! :D :D :D
  11. Znači svaka ti čast. Samo naprijed :D :D :D