Luka Popovic

Members
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Luka Popovic

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Luka Popovic
  • Automobil
    E30 335i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tvrdo napuni tako sto gurne gusce ulje koje radi dok se ne pregreje, a pregreje se vrlo brzo i onda imas oprugu, bez amortizera. Naravno zavisi od toga kako ces voziti auto. Ali ozbiljno nadrkavanje amortizera podrazumeva zamenu sajbnica unutar tela, sa drugacijim rupicama i jos dosta toga i zna da kosta oko 40ak e po komadu...
  2. Ja imam zadnje bilstein b6 ako te interesuju, u extra stanju. 0695245292
  3. Da li neko mozda zna ko radi peskarenje suvim ledom a da izlazi na teren? Ako jos ima i kontak telefon bilo bi vrhunski!
  4. Luka Popovic

    pitanje

    Znam auto, video sam ga, covek sredjivao za sebe. Top stanje.
  5. Vrhunski nema sta! Srecno ga vozio i da te lepo sluzi (u sta ne sumnjam)! A i ja se radujem sto ti je auto gotov jor moj dolazi na red posle tvog. :) :) :)
  6. Sa ovakvom spravom, radost nema da fali! :)
  7. Vrhunski nema sta! Posto kosta ako nije tajna?
  8. Proveri PM kad stignes. Pozdrav!
  9. Jel to znaci da je bolje da se otvorim za neki ozbiljan lamelasti sper?
  10. Jeste da nije bas najaktuelnija tema, ali ne bih da otvaram novu s obzirom da bih pitao nesto o cemu je ove bilo reci. Elem, voleo bih da cujem iskustva driftera koji na svojim kolima voze zavarene diffove, tj koliko je to stvarno zajebano voziti po gradu? Spremam se da pakujem neki auto, koji bi se s vremena na vreme cepao i po gradu, pa me zanima da li zavareni diff vrsi posao? Hvala!
  11. Zovem se Luka Popovic, dolazim iz Beograda. Studiram Politicke nauke, pa se nadam da ce jednog dana Vlada republike Srbije sponzorisati SDC! :) Kao i svi ovde volim sve sto ima tockove i motor! Veliki ljubitelj drifta! Na moju veliku zalost, nisam odmah nabavio BMW, vec sam pokusavao sa raznim japancima, ali sada sam cvrsto resen da prodam sve to i nabavim Pravu spravu! U svakom slucaju, nisam ovde zbog kupoprodaje, vec zbog razmene iskustava i korisnih informacija. Da ne duzim previse, to bi ukratko bilo to. Jos jednom srdacan pozdrav svima!