Anakin

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Anakin

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 04/25/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dusan Maksimovic
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    Yugo 45

Recent Profile Visitors

703 profile views
  1. mmmmmmmmmmmmmm V10, kako to lepo zvuci.
  2. HARTGE BMW 3 Litra redni 6-stak 350 konja na 5660 116.7 konja po litri zapremine TO JE NESTO !
  3. Ma jajare. Pa dok sam gledao poplaveo sam od besa. Tuku momke koji nece ili neznaju da se brane tj. tuku. Ma kad bi onog mrsavog celavog sreo. Taj bi pozeleo da sam poneo cekic.
  4. Nije mi jasno zasto ljudi misle da ako smo beda koja nema za vise od juga al balimo za bmw-om (bar neki od nas :e30:) moramo da volimo sve sto sija i sljasti. I pun mi je ... vise od " sta kao ne bi voleo da ga imas".PA NE BISMO, TO I GOVORIMO. Ja licno ne bih hteo da imam ni bmw 3, volim veca kola i moja ljubav su petice.
  5. BMW nije stvar para nego ukusa. Da je stavio znak hjundaia bio bi super auto ovako je napravio od bmw kopiju hjundaji tiburona ili tako nekog kupea iz azije. Mada nemam nista protiv aziskih kupea znali su da pokazu "zube" i oni.
  6. ma mislio sam na prvu sliku ona je relativno nova :), a sto se ostalih tice tu su da upotpune pricu o ludim konceptima BMW odranije. Ali cenim sto ste na oprezu, hvala drugari.
  7. Pre neki dan sam nabasao na netu na ovo cudo, a pored njega i na jos dva,tri... BMW je bas inovator a ne imitator
  8. Anakin

    BMW M1

    Skoro sam gledao na bbc prime neku poznatu auto emisiju ne secam se kako se zove,pricali su o M1. Elem pola price su je hvalili a pola kudili (ludi englezi), ali kao najveci plus koji BMW M1 je imao je to sto je zacetnik M serije,tj M motora i opreme. Mada ja licno vise volim "naslednika" bar po izgledu BMW 8.
  9. Koncept je jebanje k...e. Mozda sam pogresio gde trebaju tackice izvinjavam se administratoru ali ovo je stvarno lep auto. Do sada mi je e 39 bila najlepsa petarda ali ovo novo cudo je prelepo. Mislim da su stopaljke kao sa trojke kupe a ne sa obicne trojke.
  10. Hvala svima na pozdravima i zeljama. Nadam se da cemo se dobro druziti i saradjivati.
  11. Pa ti si moj idol. To je auto mojih snova.Sanjam ga godinama. Prelep je. da te dobro sluzi.
  12. Pozdrav svima ja sam Dusan, iz Beograda sam. Imam 28 godina i veliki sam ljubitelj BMW. Za sada vozim nas "ponos" juga 45 al sto nas narod kaze "U rukama Mandusica Vuka ..." :) Velika mi je zelja da posedujem E39 2,5i, jedan od najboljih automobila sa jednim od najboljih motora na svetu.