DragoBG

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About DragoBG

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Drago Bendic
  • Automobil
    BMW 318 D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dva puta sam vec punio klimu. Ladi 10 dana ubija i samo jedan dan nista. Bukvalno ispusti sav freon. A sad posle treceg punjenja leva strana kao hladi, a desna nista. Da li je neko imao slican problem i gde da idem da mi rese to? U pitanju je e90 2007 god. 318d
  2. 320d 100kw. Naime desava se da kad je hladan upali bez problema. Kad je zagrejan ako ga odma upalim isto bez problema, a kad odstoji jedno 15 min jedva iz 10tog puta upali, ili da ga ostavim sat vremena opet bez problema upali. I jos jedan zez po gradu u sred voznje se ugasio i opet drndanje sa paljenjem. Bosch pumpa je komplatna radjena prosle god. A sad je projavio gresku regulator paljenja na bosch pumpi. Da hit bude jos veci u nemackoj sam sad a treba se vratiti za srbiju. Jel ima neko kakvo resenje samo da se dogegam do srbije nase drage.. ako neko zna bio bi zahvalan
  3. Na diznama gde ulaze prelivna creva koliko sam ja skontao... sve u svemu bata bmw je radio i odradio kako valja
  4. Resio. Na tri dizne je pustao naftu. Zamenjene podloske i nema greske
  5. 320d 100kw. Ako je neko imao slican problem. Nafta skroz po deklu oko dizni, i kad se ugasi motor nakon 20min jedva upali. Cim upali posle ugasim i opet upalim bez problema. A rad miran ko bubica. Menjao sam prelivna creva stavio nova. Da li neko ima predstavu sta moze da bude?
  6. Ajde pitanje u pitanju je 320d decembar 2000god., pa ako je neko imao slican problem. Danas mi se desilo da auto je tek upalio rezervu ..posle nekih 10km sam stao i posle ni da cuje da upali. Ajde ja odem do pumpe sipam 5 litara i posle duzeg verglanja upali i svaki naredni put bez problema. Odem odmah zatim na pumpu i stane 50l. U prevodu 55 litara sam sipao. Ja koliko znam 62l je rezervoar kod 320d. Ajde ko zna.. sta se tu desilo. Jel ima predstavu neko?
  7. Nije M paket. Nego Mtech1. Google pa izguglaj. Sve pise lepo
  8. Evo da dodam jos neku sliku. P.S. maska na haubi je crne boje to je izmena
  9. Pa da predstavim i ja svoju Benkicu. U pitanju je E46 320D Mtech fabricki. Pre 6 meseci je bio na ogasima i za jedno vece prodat, ali posto ga nisam prezalio od juce je ponovo kod mene Pored fabrike dodato je sledece: M 18`` felne, led stop svetla, bi xenon, xenon u maglinkama, angel eyes, navi,dvd,bluetooth,parking cam... ima jos al evo slika (za sad jedna) da ne smaram puno
  10. Dizna. Dijagnpstika kaze needle motion senzor. Jel imao ko takav problem?
  11. U pitanju je e46 318d. Posle stajanja od 5 min u mestu pocne da se trese auto. Prgi put to vidim u zivotu. Jel ima ko ideju sta bi moglo da bude?
  12. Ja sam ovo za VD ispisao jer kontam da jos ljud kao ja... da ne kupujem ceo taj sprej a treba mi mrvica. Toliko od mene :)
  13. Ja se ponadah... al krava verovatno isla uz doplatu :)))
  14. A da dodam. Da nebi kupovali onaj sprej koji skida koroziju..a svi imaju VD sprej, za ciscenje korozije potrebno je samo VD i cetkica za zube koju ste planirali da bacite. Poprska se i trlja cetkicom, skifa se korozija, a ona takodje nije tvrda pa da pokrivi ili slomi nesto od kontakta. :)