Bembomil

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bembomil

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 06/25/1981

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dusan Zebeljan
  • Automobil
    Bmw e90 320d
  1. Pozdrav drugari Vozio sam gume koje su napomenute i cesao mi je ivice pri opterecenju auta. Sada kupujem nove i interesuje me koliko su dobre i kako se ponasaju 215 45 16..?
  2. Delta i Radulovic nedaju,sto znaci da BMW vozila koja nisu fabricki zatamnjena nemogu da se atestiraju. Jel ima neko primerak atesta bilo kog vozila..?
  3. Da li iko ima papir atesta zatamnjenih stakala..?
  4. Pozdrav drugari... Zvao Delta i Radulovica,ne izdaju ikakve potvrde. U principu BMW u Srbiji ne moze da ima zatamnjena stakla ako nisu fabricki. Jel neko ima papir atesta od drugog auta da vidim papir kako izgleda..?
  5. Direkto je sada spojio i radi extra... Ali uzrok problema nisam nasao.
  6. Hvala na odgovorima... Zica je netaknuta,nigde nema stipanja ili da dotice metal... Morao sam da izvucem novu instalaciju direktno pa cu videti kako ce sada raditi. :)
  7. Molim za pomoc jer problem ni ja,a ni majstor nemozemo da resimo... Iskace mi osigurac za rikverc svetlo i parking senzore konstantno,zamenio brdo osiguraca,glavni prekidac na menjacu... Da i to se redovno desi kada otvorim i zatvorim gepek ali prekida u zicama nema... Molim za pomoc jer ludim...
  8. Pozz svima koliko vas ima... ;)

  9. Uskoro ce i fotke... Cekam lepo vreme i da mu stavim letnje felne... :)
  10. Uskoro ce i fotke... Cekam lepo vreme i da mu stavim letnje felne... :)
  11. Pozdrav svima... Ime mi je Dusan,bavim se fotografijom i obozavam BMW automobile... Iz Vrsca sam i posedujem e46 320d... :)