Piske

Members
  • Content Count

    329
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Piske

  • Rank
    bmw ucenik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Zoran Pišlar
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    BMW E36 320

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Piske

    Oglasi

    Ovaj je za rastur u delove kome trebaju ili ko se bavi tim poslom a ne da se pravi auto od njega
  2. Piske

    Oglasi

    http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7826400/bmw-316-e36-tng-hitno Daje ga čovek za 500e
  3. Piske

    trkaci

    http://trke.rs/drag-trka-u-junu-kod-hotela-jugoslavija/#jkM2ZbgjLv7LAWZv.01 Nadam se da sam uspeo u nameri da vas sve zaintrigiram i donekle zainteresujem svojim postovima. Hteo bih da napomenem da mi nije bila namera da nikoga uvredim . Dakle trkajte se na mestima koja su predviđena za takve stvari ;) Dođite kao takmičari ili budite deo publike. Verujem da će biti veličanstven spektakl
  4. Piske

    trkaci

    Stvarno ne znam u kakvom su tehničkom stanju tvoja kola. Nisam ih probao. Sa slika mogu samo da zaključim da lepo izgledaju. Nisam nigde napisao da moj 320i ide bolje nego kada je bio nov. Ne znam odakle izvlačiš takve zaključke. A što se tiče ubedjivanja a bogami i potcenjivanja ti si prvi počeo. I da. Broj godina je samo bitan zbog činjenice da sam ih vozio kao nove, mislim na E 36 ništa drugo. Kao što sam napisao ti si možda vozio neke druge modele BMW-a koji su se kasnije pojavili kao novi a ja recimo nisam.
  5. Piske

    trkaci

    Ne verujem da si sa 13 godina mogao da voziš nov E36 320 ili 325 i samim tim imaš predstavu kako taj auto treba zaista da ide. Mogao si eventualno E46 ili neki noviji model da voziš nov.
  6. Piske

    trkaci

    Koliko godina imaš Vlado ?
  7. Piske

    trkaci

    Ode Vlada T . Poslao sam mu sliku sa draga u oktobru 2014-te na sajmu u Beogradu :) Ide BMW i dalje bez problema. Nemam stvarno nameru da vas sve vozim :)
  8. Piske

    trkaci

    Tvoja lična stvar koliko bi kinti stavio :)
  9. Piske

    trkaci

    Ne pričam napamet. Vozim 320i kao što i sam znaš a golfa V 2.0 tdi konkretno nisam vozio . Vozili su drugi. Na 220 Bmw 320i mu beži za pola dužine kola sa pola pedale gasa i ostavlja ga iza sebe. Više puta ustanovljeno.
  10. Piske

    trkaci

    Ne može ni jedan 2.0 Tdi 140 ks u Golfu apsolutno ništa protiv E36 320i a kamoli protiv 325i ili 328i . Pričam o otvorenom putu. Po gradu nemam nameru da jurcam niti sam ikada jurcao. Samo coolerska vožnja.
  11. Piske

    trkaci

    @Bokibmw Taj rad Boki. Evo danas idem smederevcem i tip sa Hyundaiem Santa Fe-om na svakom semaforu prilikom kretanja mi svira, što se vučem, po njegovom shvatanju vožnje i nabija uz dupe dok nisam malo jače pritisnuo gas i naravno "poleteo" u odnosu na njegov "kamion" . Tada je valjda napokon shvatio u čemu se vozi on a u čemu ja. A da ne o pričam masi vozača u raznoraznim Puntićima koji daju gas do daske na nizbrdici i ako se već upalilo crveno svetlo na semaforu i onda naglo koče, sve u cilju da se nabiju na semaforu ispred mene. Moj stil vožnje u gradu je odavno, da spustim potrošnju goriv
  12. Piske

    trkaci

    Ono kada baciš žišku ;) Za kraj :D
  13. Piske

    trkaci

    Nisam ni ja trkač. Daleko od toga. Samo sam malo trenirao. Ne smem da postavim sliku, popiću ban haha
  14. Piske

    trkaci

    Samo brdo :) Avala :wub: Šteta što su proširili stazu. Jb sada je za autobuse a ne za kola
  15. Mora glava da se skida. I drugo otkud znaš da su ti samo gumice ventila za zamenu ? A kad već skidaš glavu menjaš sve što je za zamenu. Odnosno da uprostim polugeneralna s obzirom na godine auta i onda si miran. Jb šminku , najvažnije je barem meni da je auto tehnički u top formi.