Petacka

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Petacka

  1. Zanima me gde mogu kupiti BMW Fan Club okvire za tablice?
  2. Juce sam bio prvi put u Leskovcu i mogu reci da je bilo fenomenalno dosta automobila,dosta ljudi,bogat program sve lepo organizovano. Evo nekih slika od mene:
  3. Busso se sprema, tu su svi potrebni delovi ostaje jos da sklopimo ceo auto jer je trenutno rasturen. Sa bembarom sam za sad prezadovoljan ide fino sa ovih 177ks ali moracu to malo da ispeglam sa nekim remapom, snage nikad dosta.
  4. Jeste, bele boje(folija koja se na zimu skida) inace boja je sparkling graphite, 177ks motor, navi, mf volan i sedista kadice siv enterijer.
  5. Bice slika, samo malo da ga operem kako treba, ne stizem nikako ovih dana, ko je bio u Beloj Crkvi mogao je da ga vidi, takodje ko dolazi u Leskovac moci ce da ga vidi
  6. Kod mene su trenutno 18'' felne, uzeo sam 20'' pa ce to morati malo dole, i sa ovim 18'' felnama na stock vesanju mi deluje previse visoko, navikao sam na nizi i tvrdji auto pa mi udobnost i nije neki prioritet, sa eibach oprugama sam vec imao iskustva na prethodnim Alfama i dobro su se pokazale. Sto se tice BMW-a nisam tu jos nista isprobao video sam da se cene krecu oko 170-250e za nove na ebay itd. ali nigde ih kod nas nisam nasao.
  7. Zanima me jel se mogu negde kod nas naci Eibach,H&R ili neke druge nize opruge za E92 320d ? Kakva su iskustva koje marke opruga bi preporucili?
  8. Pozdrav svima, ja sam Aleksandar iz okoline Pozarevca, trenutno vozim E92.