dopler6

Members
  • Content Count

    66
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dopler6

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Petar
  • Automobil
    BMW E30
  1. хаха, нема љутње, коначно неко да каже конкретно шта је са аутом :) Јбг, сад шта је ту је, нема ми кукања, зезнуо сам самог себе што сам веровао више другу а што нисам повео мајстора да провери ауто.
  2. Промењена летва волана Стављен нови радијатор промењене споне сипан нов антифриз и уље Купљено гомилу ситних делова. Почело да се чује звекетање , речено ми је да је то из водене пумпе - тако да, благо мени! Мало сам клонуо духом, видећу после новогодишњих празника у ком правцу ће ово кренути, дал да га крпим па да га продам неком ко има средства и воље да га врати у супер стање или да га полагано буџим за свој грош. Мало ме нервира што немам ауто за свакодневно коришћење. И што сам се залетео као магарац за овај ауто. Доста сам поверовао претходном власнику за стање аутомобила.
  3. Једва чекам да дође неко искусан да ми да своје мишљење о ауту и да видимо шта је најбоље решење.
  4. Хм, мало сам се скењао гомилом посла које има да се одради, а притегло нешто са кешом, журим да коначно завршим са факсом, па све је нешто успорило око кола. Нисам узео зимске гуме, плус фелне треба исправити. Зато ће чекати 1.април.
  5. хаха, мислим да је маруџа возио овај ауто кад је ауто био код прошлог власника :)
  6. споља гладац изнутра трулекс :) решио да оперем тепих, мучио ме неки гадан смрад у ауту, ал сам убрзо сконтао разлог. Да ли неко има савет како да скинем скроз тепих а да га не покидам, проблем ми је у делу где је папучица за гас, ту наизглед има нека пластика која се скине па папучица иде на горе, међутим под где је папучица је толико трула , да ми мало фали да ишчупам целу папучицу, а тај осигурач не могу да нађем. Скинуо сам горњи осигурач и одвојио пластику од полуге папучице. Контам ово ће требати терати негде да се среди, како ћу без гаса :))
  7. права бамбона , можда променим мишљење о караванима [emoji108]свака част
  8. Нашао сам и оем број хладњака :) ако икад иком затреба, можда тражи нешто слично у питању је хладњак са овог сајта https://www.ecstuning.com/BMW-E30-325e-M20_2.7L/ES213584/ 17111176900 је број модела. Уграђивао се у е30, са м20 моторима, по спецификацији тзв. hot climate модели, односно за тржишта која се налазе у топлим климатским крајевима. Претпостављам тропска предела, Африка и слично :)
  9. да ли знате где бих могао то да одрадим? и колико кеша да спремим за "интервенцију"
  10. уф :) хвала !!! мораћу да га терам код мајстора. Мислио сам да ће бити нешто типа одврни, стави нови,заврни и то је то :)
  11. па и мени делује бар по оним из огласа да је то нешто буџено и склепано :) Да ставим од коцкице или од е36?
  12. Хаха, да, м50 је у питању. шта да радим? тражим по огласима не могу да нађем нигде овакав. Шта још може да паше овде без неких тешких модификација и пробијања буџета :)
  13. Поздрав свима! Да ли неко може да ми каже од ког модела је овај хладњак? Очигледно није од е30 а овај мој цури и морам хитно да га променим. бивши власник мисли да је од e34 дизела али није 100% сигуран. Једино што сам успео на њему да нађем је да пише Вehr.