kalkan

Members
  • Content Count

    146
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kalkan

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 06/16/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    379227475

Profile Information

  • Ime i prezime
    Rudolf Kalkan
  • Lokacija
    Osijek, HR
  • Automobil
    BMW 635CSi, BMW 740iL
  1. Utrke ubrzanja auto-moto, Street Style, dB Drag, stunt show, karting arena, hostese, sexy car wash, izlagači, nagradne igre, ludi voditelj, ludi DJ, besplatna autobusna linija do zračne luke, i još brojna iznenađenja... više detalja o svemu uskoro. Vidimo se!
  2. odličan vikend, odličan event, iznad svih očekivanja. hvala svima na provodu do jaja, i svakako se vidimo na idućem SDCu!
  3. uuu, od ovoga nema ništa. eventualno nekoliko dijelova. ako se prodaje, uvjek me zanima hauba, gepek i takve stvari.
  4. Sam auto trenutno nije dostupan. Ali, kada počnem sa završnim sastavljanjem, onda će biti u servisu u centru, pa ćeš navratiti.
  5. i ova igra je skoro gotova... Diff i čeljusti nisu obojane, jer idu u neku drugu boju.
  6. Do jaja. O ovom majstoru malo više u posebnoj temi.
  7. dok čekamo pjeskarenje (malo se odužilo), nastavlja se igra oko detalja. Instrumenti. Kako nisam bio nešto oduševljen sivom bojom kućišta, koja se činila kao izbljedila iako je bila očuvana, tako sam se dao u potragu za nekakvim rješenjem. Koji je došao u obliku original crne podloge. To je to. Kako sam s vremenom skupio gmoliu dijelova (3,5 auta kupio :) ), tako sam se dao u malo eksperimentiranje. Farbanje kazaljki u crvenu boju, kao što je na M-u. Ali to mi nekako nije leglo u crnom kućištu. Na sivom je bilo bolje. Kad sam stavio jednu uz drugu, vidjeh da je svaka godina imala
  8. na red došao stražnji most. Kako imam dva za rezervu, najlakše mi je jedan pripremiti za swap na auto. Znači, rastavljanje. čišćenje, pjeskarenje, farbanje, novi seleni i manžete, novo ulje u diffu. sredstvo za odmašćivanje + 150*C čuda čine! i tvornička zaštita je skinuta Dok ne nađem poklopac koji paše na 210 diff, ostaje stock 188 LSD Temeljito očišćen i ocjeđen od starog ulja i sve spremo za sutrašnji transport meštru!
  9. stigla i bobina: Bosch Motorsport polako idemo dalje...
  10. složen gepek... i počelo se sa slaganjem interijera. Ovako će to nekako izgledati na kraju... ..ali kad sam stavio sjedalo, postalo je fuj! :) ipak ću na kraju ići na smeđe siceve. UV Clear folija na šajbi je do jaja!
  11. kompletira se interijer polako...
  12. pronađen poklopac diferencijala ea E32/E34, koji ima kačenje straga u dvije točke. Biti će puno robusnije, a i lakše napraviti novi nosač.
  13. još jedna možda nekome korisna informacija... 188 diferencijali su deklarirani do 475nM 210 diferencijali su deklarirani do 780nM Ovo je za omjer 3.46, ne znam ima drugačiji omjer kakvog utjecaja.