shonebg

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About shonebg

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nenad
  • Automobil
    bmw

Recent Profile Visitors

714 profile views
  1. Pa reostat je veliki otpornik zapravo, mislim to je otisla elektronika na ventilatoru, a niko ne prodaje to polovno osim u paketu, pa je malo radio malo nije. Uglavnom nakaci ga na dijagnostiku ako nesto fali ventilatoru kao sto je Bojanu iznad pravio problem prijavice na dijagnostici.
  2. Meni se to desavalo kada mi je otisao reostat na ventilatoru hladnjaka, pa je kompresor palio totalno random. Tako da ja bih tipovao da je kompresor u pitanju. Kaci ga na dijagnostiku pa vidi dal ima neku gresku.
  3. Pripazi kada budes vadio bubrege, meni su popucale zabice od starosti, pa sam na kraju zavrsio sa kupovinom neoriginalnih bubrega Mislim najobicnija plastika je u pitanju ne vidim problem kod kupovine kineskih.
  4. Pritegao sam ih bio pre par nedelja jer sam isto mislio da su labave, ali izgleda da nije to (ili ih nisam lepo pritegao opet). Kako da proverim oksidaciju? Imao sam probleme sa akumulatorom, pa sam ga cesto vadio i palio na kablove u prethodnih par meseci. Ispostavilo se da je reostat na ventilatoru hladnjaka otisao, i auto je s vremena na vreme sam od sebe palio ventilator na maksimum dok ne istrosi akumulator. Sada je to zamenjeno i nemam tih problema, ali ovo resetovanje me bas nervira, ako nista drugo pojebe mi radio stanice svaki put na multimediji
  5. Storeli na kraju nije imao na stanju najslicniji materijal ovome, niti ga je bilo u nabavci, pa se raspitao i na kraju je nasao da kod Savica (Hornet) ima isto nebo koje je skinuo od nekog prethodnog pa je bilo dovoljno da se presvuku stubovi. Odlicno je odradio, samo mi je malo u pocetku bilo cudno jer su cisti stubovi pa su svetliji od neba, ali milion puta bolje nego sto je bilo kad se raspadalo. Na kupeu je bukvalno nemoguce izvuci nebo bez skidanja soferke tako da je to odmah otpalo kao opcija. Ali sa ovim stubovima sam stvarno zadovoljan kako su uspali.
  6. Desilo mi se nekoliko puta u prethodnih mesec dana da kada palim auto nece da upali iz prve nego se prvo strese i resetuje mi se sve, potrosnja, vreme, multimedija, i onda se upali. Zanemarivao sam ovaj problem, dok mi se sinoc nije na neki ivicnjak kad sam ga peo ugasio i nije hteo da se upali. Okretao sam kljuc levo desno, vadio, opet levo desno, mrtvo. Opet izvadio i upali ga (naravno sa resetovanim svim stvarima) Jel ima neko ideju sta da proverim. Sta moze biti problem?
  7. Wow, odlican volan! Gde si nasao tako dobro ocuvan, ja vec duze vreme trazim da zamenim na mom, ali po oglasima svi traze grdne pare za neke odvratne primerke.
  8. Imam sivo nebo i stubovi su se bas razlepili i izgledaju ruzno, pa sam hteo to da presvucem. Medjutim bio sam kod tapetara i rekao mi je da ovo plisano sivo nebo nema kod nas da se nadje, pa mi je ponudio ono mrezasto sto ide u volkswagene. Jel zna neko dal bih to mogao da nadjem negde, ili nekoga ko to radi kod nas?
  9. Zaboravih da se javim. Bio si u pravu. Resio sam pre par meseci ovaj problem, zamenjena je brava, ona je pravila problem, a i samo sam cekao kad ce neko da iscupa rucku koliko su se tesko otvarala vrata.
  10. Na kupeu, pri otvaranju vrata prozor se automatski spusti malo kako se mogu otvoriti vrata, i vrati kada se zatvore jer su frameless vrata. Medjutim na vozacevim vratima to ne radi kako treba tako da svaki put moram sam da ga spustim malo i da ga zatvorim preko kljuca kada izadjem. Probavao sam sa onim resenjima na internetu sa reprogramiranjem senzora, i uspevalo je par puta, ali posle par dana opet prestane da radi. Jel ima neko ideju gde i ko moze da mi resi ovaj poblem za stalno jer me izludjuje da svaki put moram da spustam i podizem prozore preko kljuca, a bez toga ostecujem stakl
  11. Pozdrav, Registrovah se da vidim dal mi neko sa foruma moze pomoci za jedan problem sto imam sa e46 kupeom.