castor

Members
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About castor

 • Rank
  bmw ucenik

Profile Information

 • Ime i prezime
  . Gaćeša Đorđe
 • Lokacija
  . Beograd
 • Automobil
  . BMW E46 330d M Sport Wagon
 • Link do vaseg automobila
  http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?/topic/36046-e46-330d-m-sport-touring-automatik/

Recent Profile Visitors

371 profile views
 1. Danas na 291286 km ja samostalno zamijenio zadnje pločice i senzor. Kurčev posao, ali kad radiš prvi put - 2 sata. Pločice i senzor Textar iz AutoLine-a. Isto ono što je i bilo na autu. Za one koji ne znaju, senzor je samo na desnom točku, na unutrašnjoj pločici, a ako se povede računa o stanju pločica - i ne mora da se mijenja. Nauk za slijedeći put. EDIT: Odgledao ova dva videa i zamijenio to sam: Aco u gužvi sa nekim restauracijama i nekim većim servisima, pa još nismo zamijenili podloške. Za vikend idemo do Sarajeva na ćevape, a u ponedeljak moji piče malo do Lugana, tako da će mališa da se izvuče iz grada i protegne noge.
 2. Kupiš BMW ulje u Auto Line-u i ne bereš brigu...
 3. +381 64 140 55 21
 4. Ekstra...
 5. A kad klikneš na link da pogledaš sliku na kompjuteru vuče se kao slina.
 6. Meni se čini da ovo nije 1M, bez obzira na sve. Prije je 135i u M paketu. Da je 1M sa tom km, bio bi preko 60k.
 7. Juče u Delti uzete podloške za dizne, 544din/komad, slijedeće sedmice se ide na zamjenu, samo da Aco javi koji dan. Uzet i BMW dual USB punjač - 3700 i neki dinar. Ekstra spravica. Staje u onu pregradicu ispred mjenjača, umjesto upaljača, a vratanca mogu da se zatvore dok je isti uboden. Pitanje za one koji znaju: može li se nekako namjestiti da upaljač "radi" samo kad je motor upaljen ili da izmišljam paljenje na mehanizam tipa hemijske olovke?
 8. Evo onoga što ja imam. Čini mi se da to nije sve, već da fali nekoliko slika...
 9. Stižu...
 10. Nemoj samo na ImageShack... Postimg završava posao bez problema i najlaganiji je od svih.
 11. Imam ja nešto slika, pa ću da ih okačim ovih dana na Postimg, ako se Igor ne ljuti...
 12. Ja bi ih pukao u crno. Možda mat sa perlicama iz inata svima... Nećeš ti ovo voziti samo vikendom, javlja mi se, što kaže onaj ludak.
 13. Juče se išlo do Zr i nazad, cca 150 km. Prve utisak, osjetno tiše od zimskog Conti-ja, za nijansu udobnije, mekanije. Nisam nikud žurio, do tamo izleti do 160, u povratku, konstanto 70. Klizi u oba slučaja. U zavisnosti od vrste asfalta, na pojedinima se uopšte guma ne čuje. Od mene na prvi utisak i loptu thumbs up!
 14. Moj je čitavu godinu mlađi od tog tvog mlađeg i rado ga i gleda i radi. Čak je od prethdnog vlasnika i htio da ga kupi, ali mu se nije dalo... Tako je na kraju i došao kod mene.
 15. Black chrome je bio u nekada Zeljinom i mom 318i i ekstra su. Toliko dobro čuče sa instrument tablom da se ponekad počnem razmišljati da ih nabavim i ubacim umjesto fabričkih...