Nikola Vukobratović

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nikola Vukobratović

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    NIkola Vukobratovic
  • Automobil
    bmw 320d e46 touring

Recent Profile Visitors

593 profile views
  1. Druže svaka čast,nek te sluzi ko e46
  2. Sačekaj malo dok nedodješ,meni je dečko sve odradio preko team wiewer-a,mpps sam pozajmio od kolege sa foruma (pcx)
  3. Sale javi se nemanji (torque) za čip,meni je odradio i prezadovoljan sam.
  4. LJudi jel ima neko ili zna nekog ko ima da proda pojacalo alpine 10-tokanalno sa jednim konektorom?( imam 10 zvucnika a rade mi samo 4)
  5. Danas merena potrosnja posle cipa,sistem pun do cepa 100km pa opet pun.Znaci voznja 100%grad Sombor prva,druga,treca plafon retko kad moze u cetvrtu 7,8l stvarna,a po bordu 8,6l da imam malo otvorenog puta bilo bi oko 7l mozda i ispod sto je extra za auto od 1,5t.Pre njega sam vozio golfa 4 pd 116ks nikad ispod 8l nije uzimo.Ja sam vise nego zadovoljan.
  6. Extra,ove felne mu bas dobro stoje!
  7. Ima dugme za sklapanje malo crno kockasto :)Sedista sam vidjao na kupujem prodajem povremeno,prati svaki dan verovatno ces naleteti ili zovi otpade mora da ima.
  8. Nisam napisao da od opreme ima:fabricki xenon,senzor za svetla,senzor za kisu,zatamljivanje srednjeg retrovizora,el sklopivi retrovizori,grejaci sedista,siber,child loock,komande na volanu,parking senzore,cd sharzer,klimatronik mislim da ima sve sem navigacije
  9. Hvala Sale,a video si da su uklopljeni tacno kako treba,vidjao sam kod nekih stave manji prsten i onda izgleda ok vidi se pun krug a kad gledas sa strane vidi se da je prsten manji od onog sociva dugog svetla.
  10. Nemanja ga načipsovo :),i ovim putem bi hteo da mu se zahvalim na strpljenju i vremenu sto je izdvojio za mene.Dečko je sve sam radio preko team viewera ja sam samo prikopčo lap top i davo kontakt :).I da nezaboravim kolegu pcx koji mi je pozajmio mpps.Inace auto ide extra nikakvih problema nema,hvala jos jednom obojici!
  11. I kod nas u Somboru je ta cena za Savu uhp imaju i neke turske lassa te preporucuju po radnjama 7600 su fulda i hankook 10 000.Sta fali Savinim gumama gde god sam bio u radnji i pitao ta njih,prvo pitaju na koji auto kad kazem bmw ladno su mi svi rekli stavljas savu na bmw.