milosind

Members
  • Content Count

    84
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About milosind

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milos Licina
  • Automobil
    not bmw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. milosind

    Oglasi

    Zimske Tigruse na autu od 300 konja jedino mogu da skapiram da hoce da jeftino ga vrti po parkingu jer su plastika kamen. Sto opet govori kakav je ostali odnos prema kolima.
  2. milosind

    Oglasi

    Čuj genuine part skup kod honde, napravili su ih pouzdane i preskupe kad crknu. Kolegi iz bivse firme na 2.0 akordu 2010 zveknuo alternator i nije mogao da reparira isti jer je zaptiveno djubre, a prodavci polovnih delova hondi su tek cirkus. Na kraju porucio nov u Delti i istresao 95k dinara. Mazda 6 sa 2.2 dizel motorom kosta u ovlascenom 160 iljada jer se menja lanac ko na bmw. Lepa kola, pouzdana al ne do ti bog da ih uzmes zapustene.
  3. milosind

    Oglasi

    Je l ovo Stefanov bivši? Nisam nešto vidjao 3.0 kabrio na našem tržištu A i košta ko kršten type r
  4. milosind

    Oglasi

    Meni i dalje nije jasno zasto se hejtuje compakt druge generacije a e36 npr vole ljudi? Licno, jak motor i lagana zadnja strane moz bude samo zabavna igracka, a dizajn je vec stvar ukusa.
  5. milosind

    Oglasi

    Održavanje je skoro barabar sa 2.0. Prednji trap komplet ramena nov ne repariran je oko 50k u delovima. 3.0 su se pokazali kao izdrzljivi, veliki servis je manje više isto. Ako je rega oko 70k po stefanu za 2010 god onda je to do skoro bio kao ekvivalent kao 2.4 akord type s što i nije strašno. Mada ja gledam i allroad a tamo 3.0 nema ispod
  6. milosind

    Oglasi

    A6 dioda nemoj ako nije 3.0 ovo kažem iz ličnog iskustva jer sledeći ili serija 3 rwd ili isto a6 al 3.0 quattro Posle A5 sa 2.0 benzinom, sve što ima 2.0, a iznad je broja 5 je švalergas auto jer za drugo i nije, pritom mrcina sa prednjim pogonom.
  7. 2.0 dizel ili benzin standardna boljka, lanac. Gledati je l menjan ili pričamo o 1000+ evra velikom servisu (može i manje al ti nisi majstor) EGR ventil uglavnom se menja xdrive osetljiv ako se ne pridržavaš stvari poput istih guma (pod obavezno) Menjač je fantazija ako je održavan na vreme. LCI uvek bolja opcija al osetno skuplja 3.0 bolja opcija uvek npr. gledaj da je od prvog vlasnika ili skinut sa lizinga. Ovaj je ok npr. al nije LCI https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19427014/bmw-530-d-xdrive-at?attp=p5_pv1_pc1_pl2_plv3
  8. milosind

    Oglasi

    Ila prodaje njegov 320is https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/18709180/bmw-320-si-limited-edition
  9. milosind

    Oglasi

    Sad poleti Betmen https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/18748692/mercedes-benz-s-550-550-po-dogovoru
  10. milosind

    Oglasi

    Moj je španac, lep izveštaj sam dobio. I devojkin hyndai je isto bio španac pa sam čekirao zbog km, normalno lažirana je od strane naših teletabisa, al svakako mi je značilo da dobijem slike iz izvoza da nije čukan i odvaljen.
  11. milosind

    Oglasi

    Sasija se krije zbog car verticala. Ja sam imao blazi udes i uredno se prikazuje na car verticalu kad se ukuca broj sasije. E sad zamislite te smarače prilikom prodaje oji dolaze sa AUUUUU IMAO SI ČUKANJE CENA DOLE 1500 evra. Ja planiram svakako da ponudim svoj izvestaj pa na takve konstatacije samo ih oladim.
  12. Troši koliko oćeš po gradu i u trojci, a kamoli u petici pogotovo ako si ubacio 4x4 u priču. Na otvorenom je razuman. Motor ima najveći problemi sa lancem, proveriti je l zamenjen u garantnom roku. Čak je bila ogromna tužba zbog tih problema. Na naše gorivo nema problema, xdrive isto proveriti je l se neko igrao sa različitim dimenzijama guma ili raspar gumama (jako je osetljiv na te stvari), dimenzije moraju da budu po fabričkoj specifikaciji. Menjač je san snova, ako je zf u pitanju, dsg nema šta da traži pored njega (a on je dobar) Zapravo jako zabavan auto, al zna da uj
  13. Koliko znam Stuntersm je ekspert za to
  14. milosind

    Oglasi

    Zju al će sledeći allroad neki da padne
  15. milosind

    Oglasi

    Ja se ne zalim na cene, to je za one sto bi da se voze jeftino