Leka

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Leka

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Aleksandar Lekic
  • Automobil
    Bmw 320d e46
  1. Koliko si dao za auto ako nije tajna? Prodavao se u Pancevu ako se nevaram,mislim da jos imam slike negde u telefonu. Prodavao se za neku pristojnu cenu ali je kao manu naveo nece da ubaci u rikverc ako se dobro secam, pa nisam isao da ga gledam.
  2. Leka

    Oglasi

    Kad vidim ovaj pepeo svuda oko menjaca najezim se
  3. Leka

    320 110kw

    Ako sam dobro razumeo taj modul regulise paljenje do -5,a posle toga to resavaju grejaci? Meni je po ovim nizim minusima(-4,5,6,7) palio na pola kljuca ,sad kada je -15 i vise ,upali ali vergla duze ,da li to znaci da je meni problem u grejacima ili modulu? Akumjlator je nov.
  4. Leka

    e46 320D

    p Par slika zimske obuce
  5. Leka

    e46 320D

    Za sada ce ostati ovako,uzivo i nije toliko lose
  6. Leka

    e46 320D

    To mi je bila jedina zamerka kada sam uzimao auto ,al eto nisam se raspitao da ima i drugih resenja Hvala jos jednom!
  7. Leka

    e46 320D

    Nisam to znao,jos sam pre neki dan radio test i vidim svetli lampica od tempomata. Da li na ovaj moj postojeci volan mogu da se dodaju samo komande? Pitam zbog ovog mahagonija na njemu. I hvala za ovo,to ce biti prvo sto ce se sledece uraditi ?
  8. Leka

    e46 320D

    Mahagoni mi se nekada svidja ,nekada ne ,al kao sto goran kaze neka ostane,bar da budem drugaciji. ? Jos nisam odlucio gde ga odrzavati u Ns,do sada je bio kod Prodanovica u Petrovaradinu ,mozda i nastavim tamo,nisam jos siguran. Sto se tice tice komandi na volanu,to mi jako lepo izgleda,al nemam tempomat pa nisam siguran da li to da uradim,ali zbog estetike i komandi za muziku 50 i nije toliko puno para.
  9. Evo i ja da predstavim svoj auto,320d od 150 ks ,2002 godiste. Od skoro sam vlasnik ,u planu su zimske gume na celicnim ili aluminijumskim felnama,to cemo jos videti ,ako neko ima neki savet neka napise,mali servis(do sada je sipano ulje castrol 5w40edge,planiram i da nastavim da sipam to ulje,ako neko ima neki savet za neko bolje ulje za taj motor neka napise), patosnice nove,poliranje farova, sociva ili projektori kako li se vec zovu u farovima.:) Evo i koja slika: Nadam se da sam dobro postavio slike,svaki savet je dobrodosao.
  10. Pozdrav ljudi ,Aleksandar iz Novog Sada ,od skoro vlasnik e46 320d od 150ks ,uskoro i koja slika