Dule_Pa_e39

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dule_Pa_e39

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dusan Pantic
  • Automobil
    Bmw E 39

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Super ako je tako A kakav je zvuk i koja je marka tog sto si pazario?
  2. Evo nasao sam pravu fotku koja sve objasnjava.Prva varijanta(zaobljenija) je za E53 a druga ravnija za E39 :
  3. Pa to je onaj zaobljeni panel koji je za x5 tablu ....za e 39 treba treba onaj flat panel ovakav:da ne bi štrčalo u donjem delu. Ako si postavio daj neku fotku da vidimo kako izgleda.
  4. Koju multimediju si kupio i koliko novaca ako nije tajna? Moze neka fotka.
  5. Znaci ne samo da nije doslo do izmena i smanjenja vec su i poskupeli !!! Cccc....Jel zna neko koliko izadje za e39 2.2 motor 170ks.
  6. I opet nista od smanjenja poreza od nove godine? Toliko se trubilo i sad se opet cuti...meni registracija za nedelju dana! Da li neko ima nekakvu informaciju o tome?
  7. Ma znam ja to druze...nego mene zanima da na postojeci hellin fasung samo zamenim sijalicu!
  8. Znam da can bus nema veze sa jacinom,samo zbog ne prijavljivanja greske.Svi markeri koliko vidim su uradjeni tako da je svetlost usmerena samo ka napred(nista sa strane) tako da pretpostavljam da bi i led sijalicu trebalo naci takvu da ne rasipa svetlost sa strane.
  9. Hvala Vranjin. Sta ti mislis kako bi sljakala neka led canbus istih dimenzija? Mora da je neko to probao...evo npr. ovako nesto istih dimenzija
  10. Nista?! Izmerio sam obicnu duzina 3cm a grlo 0,9cm. Jacina 10w. Koja jacina led sijalice je ekvivalent za ovih 10w?
  11. Ostalo jos par stvari da se zameni-stavi na auto...trazim sivi footrest,hrom lajsnu na gepeku i naravno multimedija.I nikako da se slikamo jos malo malo enterijer,malo druge felne itd...
  12. Ok, ali ako je duzina led sijalice ista kao i obicna? Nasao sam na netu par komada istih dimenzija. I naravno da bude canbus da ne bi prijavljivala gresku,sta kazes tako?
  13. U pitanju je restajling far...Da li ce raditi i da li ce prijavljivati gresku ako umesto standardnih sijalica pozicije T11 BA9S stavim iste ali led? Ako moze koju jacinu uzeti,obicne su 10w.Znaci da ne menjam komplet fasung samo sijalice.