Бојке Бре

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Бојке Бре

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 11/26/1990

Profile Information

  • Ime i prezime
    Милош Бојић
  • Lokacija
    Лозница
  • Automobil
    BMW serie 3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Истина јбт, ауто је '02 и колико год да делује чудно ја сам био уверен да је '04, чак сам свима причао да је '04..
  2. И што је најбитније атест и дозвола за регистрацију да се тако "одразим"..
  3. А не знам за тему, ако имаш линк проследи да погледам.
  4. Хвала људи! Само да је 330i, али добро...
  5. Па да, и сам сам приметио да није како треба.. Ваљда неће сметати овако да људи погледају.
  6. Нов сам на форуму, тако да ако нешто нисам добро урадио јбг.. Ово је моја тренутна машина, код мене је 4 год и много га волим. Поз!
  7. https://postimg.org/image/qwm7y0ibl/ https://postimg.org/image/t3fwealhz/ https://postimg.org/image/6ycc1kgir/ https://postimg.org/image/bsv6p1kvd/ https://postimg.org/image/8jol08xsz/ https://postimg.org/image/f88vnmlkd/
  8. Знам људи шта ви мислите и слажем се са вама, али овакав е46 ја мсм да нема у земљи или је у топ 5 код нас.. Зато ми се не узима други.. Без лажне скромности.
  9. Да, то је у реду, али у мом случају мотор који желим да ставим је се серијски уграђивао у исти модел. Конкретно мој је 316i e46, планирам мотор са 330i такође са е46. Огибљење, кочнице и ауспух су већ одрађени и нису фабрички. Цео аутомобил је у М пакету.
  10. Велики поздрав за све чланове овог клуба. Нов сам и унапред се извињавам уколико је ова тема већ била. Наиме имам фин аутомобил, био је и аутомобил године на сајту Моја Гаража. У питању је 316i, Е46 модел, 2004. год. Проблем је његових 105кс. Па хоћу да вас питам да ли могу легално да убацим мотор са 330i? Мотор се фабрички убацивао у ову серију и не би требало да буде проблема са рег, саобраћајном, једном речју са нашом државом? Хвала свима унапред!