Filipovski

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Filipovski

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    e90
  • Automobil
    BMW 320D E90

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sta mislite na e90? ipak mislim da se mnogo teze naaze delovi za jace motore np 2.5 ili 3.0 mislim da je isplatljivo raditi sa e90 u slucaju da se nadje preko za 2000e bio to i slupan malo
  2. Tako sam bas i planirao e46 dizel jer se mnogo vise isplati nego benzinac. Za e39 mislis da ih malo njih vozi ili je redak za delove?
  3. Poz drustvo hteo bih da se posavetujem sa vama poceo biih da rasturam kola i da radim sa delovima naravnoo samo bmw.. koji model je najtrazeniji za delove i sta bi najblje islo za pocetak..hvala unapred na odgovorima... Autoomobile bi doterivao iz nemacke..
  4. Poz drustvo hteo bih da se posavetujem sa vama poceo biih da rasturam kola i da radim sa delovima naravnoo samo bmw.. koji model je najtrazeniji za delove i sta bi najblje islo za pocetak..hvala unapred na odgovorima... Autoomobile bi doterivao iz nemacke..
  5. Pozz koji antifriz da kupim za bmw 320d e90 i kako da ga razredim jel ide 50/50 ili? neka mi neko pojasni malo ako zna.. hvala
  6. Ima crnog dima.. ali nije nigde sve sam pregledao svako crevo.
  7. Poz drugari treba mi pomoc imam problem vec duze vreme auto nece da mi vuce i previse trosi 1000dinara 60km otvorene i gradske voznje auto bolje vuce i brze ide na manji gas nego na pun.. ne znam sa da radim poceo sam da se plasim ovih majstora jer sam turbinu radio bespotrebno i bacio pare to tu danasnji majstori.. bio sam u bmw servis oni su mi rekli dizne da li moze da bude do njih jer ne bih opet da dajem pare bespotrebno i nemam ih za bacanje.. auto je bmw 320d e90 poz
  8. Poz bio sam kod majstora ovih dana da vidim zasto auto nece lepo da mi vuce. kaze zaprljana turbina odnesm da se oocisti mjstor vrati turbinu auto isto vuce samo sto se sad turbina cuje nenormalno na mali gas se cuje cak ni na 3000obrtaja cim dodam malo jaci gas vise od pola ona zvizdi nenormalnoo.. sta to moze da bude?Da li moze da bude neko crevo kod turbine naprimer on sto ide do prtokomera ili neko drugoo? na koje crevo da obraitim paznju??
  9. Poz bio sam kod majstora ovih dana da vidim zasto auto nece lepo da mi vuce. kaze zaprljana turbina odnesm da se oocisti mjstor vrati turbinu auto isto vuce samo sto se sad turbina cuje nenormalno na mali gas se cuje cak ni na 3000obrtaja cim dodam malo jaci gas vise od pola ona zvizdi nenormalnoo.. sta to moze da bude? Da li moze da bude neko crevo kod turbine naprimer on sto ide do prtokomera ili neko drugoo? na koje crevo da obraitim paznju??
  10. pa jel moze da bude da je iscepao neko crevo? majstor nije otvarao turbinu vec je samo skinuo i vratio a turbinu sam ja nosio u servis na ciscenje..
  11. Poz bio sam kod majstora ovih dana da vidim zasto auto nece lepo da mi vuce. kaze zaprljana turbina odnesm da se oocisti mjstor vrati turbinu auto isto vuce samo sto se sad turbina cuje nenormalno na mali gas se cuje cak ni na 3000obrtaja cim dodam malo jaci gas vise od pola ona zvizdi nenormalnoo.. sta to moze da bude?
  12. Ne mozes da verujes koliko te razumem.. ja imam problem na e90 auto nece da vuce:/ gde nisam bio niko ne zna.. neki majstor kaze dizne neki da ne moze dizne da ga zezaju.. haoos ne znam ni ja vise
  13. Hvala:) ne znam stvarno mislim da se radi o 65% blago zatanjeno ali super izgleda..meni taman