milanmilan

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About milanmilan

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 06/07/1961

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    atiliobetega

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milan Milanović
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    Subaru Impreza 1.5
  1. Crni konj mi je crk'o posle šest meseci. U Grčkoj na letovanju. Parkirao ga i nisam ga dirao bar deset dana. Jedanaestog dana jedva se CB otključala. Naravno od paljenja ništa. Upalim na kablove, pa dva tri sata vožnje po Halkidikiju i sutradan za Bgd. Pravac servis i daju mi nov. Kaže majstor crkla jedna ćelija. Taj novi je potrajao 3 godine i par meseci. Slabo za toliko reklamiranu firmu. Mislio sam da negde vuče struju pa sam ga uvek otkačinjao ako treba duže da stoji. Sada sam na Varti. Super. U dva navrata auto nisam dirao po dve nedelje i pali k'o lud. Uzgred oba su kupljena u istoj radn
  2. Hvala svima. Nije me bilo nekoliko dana, ali danas pravac po lepak pa 'pomozi Bože'. Valjda me vise nece ovde biti s ovom temom.
  3. Na E-36 počela je da se odlepljuje obloga na poklopcu kasete ispred suvozača. Skinuo sam celu oblogu, očistio je i ponovo zalepio super lepkom (Henkel). To je držalo jedno pola godine a onda je samo otpalo ko da nikad nije lepljeno. Šta da radim ? Čime da je lepim ? Ima li nekih iskustava ?
  4. Zar nije to malo mnogo ? Mislim pola litra na 1000 km. To mu dodje 5 litara na 10.000. Onda nema svrhe ni menjati ga. Pošto je stalno friško. Samo filter i teraj. K'o varburg. A ja se zabrinuo što mi je potrošnja prešla litar i po na 10 k. Baš sam blesav. :)
  5. Šelne stavljene nove i pritegnute. Hm. A zar ne bi trebalo da ta creva budu otporna na uticaj goriva tj. benzina ?!? I jel' ima neko da mu se to desilo ? Mislim na rasušivanje creva.
  6. Ne znam da li će ti ovo pomoći. Mene je zimus iznenada počeo da zeza automatik na E-36. Samo je vrteo izmedju 3. i 4. brzine. Kretao je iz treće. Prva i druga - niks. Zamalo da nastradam pošto nisam imao pojma da je u trećoj a krećem nizbrdo. I to tako ide dok se ne ugreje. Bar je meni to tako izgledalo. Drugog dana sam već počeo da se presabiram, mislim u eurima, kad me snadje još jedno zlo. Pao onaj sneg, ja ostavim auto na poslu, sutradan da upalim, kad ono neće. Sva sreća imao sam kablove pa stignem kući. Promenim akumulator, kad ono i menjač proradio ! Biće da ga je nešto struja zezala, p
  7. Imam problem sa curenjem goriva. :) U pitanju je 316iA E-36. Jednom prilikom, posle dužeg stajanja (10 dana), kada sam izlazio iz garaže primetio sam da curi gorivo. Stanem, ugasim motor da pogledam. Curi tačno tamo gde se crevo spušta i prelazi u onu metalnu cevku. Ponovo upalim da ga vratim nazad u garažu - curi ali manje. Pošto nisam imao ništa od alata a leto u punom zamahu pozovem 987. Dodje tip otvori one otvore ispod sedišta i kaže 'ajd sad upali. Upalim motor kad ono ništa. Nema curenja. Mada se videlo da je puštao tačno tu na pumpi. Bilo sve vlažno od benzina. Objašnjavao mi je da
  8. Pozdrav svima od Milana. Iz Beograda sam i vec pet godina vozim 316i E-36. nadam se da cemo se lepo druziti. P.S. Ne zamerite ako ponekad nesto zabrljam. Nisam bas vešt sa forumima. Ovo mi je tek drugi u karijeri. Previse godina, sta da kazem. :)