Rope92

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rope92

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Petar Dragojevic
  • Automobil
    Pezo
  1. Jel mozes ti sad da pogledas sajt,i da kazes e to valja,i posaljes link
  2. Gledao sam i taj,dobar je na oko,naravno nista dok se ne ode i vidi uzivo,gledao sam prvo ponudu sta ima kod mene u gradu,nista specijalno,moram dalje traziti,ovaj primerak koji si mi ti dao definitivno vredi otici i videti,i ovaj je isto sa placa .. kako se to proveri,ne mozes ga oterati u servis,posto nema tablice
  3. Icu od nedelje u Ns da pogledam taj,i jos koji auto tamo,ne razumem se bas u aute,zato sam i otvorio temu ovde,da cujem misljenja od iskusnijih ljudi.
  4. https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10505353/bmw-320-d-e46-m-pack
  5. Da vidim po forumima mozda neko prodaje bas takvu masinu,to si mislio? Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
  6. Pa tako sam i planirao nesto da ostavim,sta je bolje naci ovde nesto,ili uvesti iz nemacke,imam komsiju koji ima ljude tamo,koji se bave time,kaze mi da moze naci jeftinije nego ovde i bolje.. Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
  7. Necu kupovati macku u dzaku to je sigurno,planiram da kupim auto i da ga vozim duze vreme.
  8. Planiram da povedem ljude koji se razumeju kada budem isao da gledam/kupujem,sta mislis ti koliko se treba ostaviti novca otprilike,kako im se krece cena odrzavanja servisi,da li si upucen ?
  9. Cao drugari,nov sam na sajtu,vozim par godina pezoa 206 cc .. planiram da ga promenim,imam 7000 e budzet,https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10380082/bmw-320-e90-20d-6b nesto ovako sam gledao,mozete da mi date neki komentar/savet pri kupovini ovakvog auta,na sta da obratim paznju,ili mozda neku drugu verziju,svaki komentar je dobrodosao,pozdrav.
  10. Pozdrav,ovde Petar iz Indjije,planiram kupiti prvog bmw-a pa ce mi trebati pomoc