Zvonimir

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zvonimir

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 12/14/1963

Profile Information

  • Ime i prezime
    Zvonimir Tosic
  • Lokacija
    Pirot
  • Automobil
    E34 520 i Automatik , 1988
  1. Jos jednom hvala , potrudicu se da ga nadjem , koristice mi jos za neke stvari !
  2. A da nisam rekao da je u pitanju veza drzaca ogledala i stakla .
  3. Ogledalo na vetrobranskom staklu ,"sofersajbna" .
  4. Pozdrav ! Mozda je banalno , ali i posle treceg pokusaja nisam uspeo da zadrzim ogledalo na mestu lepkom LOCTITE super bond , (onaj sa ventilatorom na reklami).Ima li neko ideju sta ciniti ?
  5. A da zaboravih , gde se izgubio logo fan kluba , ovo sto se sad vidi ne znam sta predstavlja !!!
  6. Svaka cast na izmenama , uspeli ste da zbunite i one koji se tesko bune !Vidite li koliko je malo user-a na lose pripremljenom novom izdanju foruma. Ali hajde da ne nalazimo samo mane vec da damo i konkretne predloge.Tekt ispod avatara bi mogao biti vidjen samo po potrebi , npr.padajuci prozor postavljanjem misa na tu lokaciju,mislim da je bitnije sta pise u diskusiji od toga ko je gde i kad rodjen do toga koliko ima automobila.Ovako ispada ako u profilu uneses more podataka tvoj prostor na ekranu zauzima do pola ekrana , a od komentara mozda jedna recenica.A sto se tice kontrasta meni je lic
  7. Odlican skup , lepo nas docekase organizatori , jos da bese mikrofona na dodeli nagrada i defilea nagradjenih bilo bi jos lepse , ovako je dodela izgledala poluprivatno.Ali u sustini ne zalim se , deca koju smo vodili na skup su odusevljena , nadam se da su shvatili zasto se voli BMW.Za prvi oficijelni OK.Pozdrav od rednog broja 10 !! :)
  8. Ja bih to ipak probao , stim sto bi naravno to stavio "pod kontrolu" nekim prekidacem , pa makar koristilo samo niz planinu! , ali bas i inisam siguran kako i na koji nacin bi mogao da ukradem "-" za dizne sa kompa.
  9. Ok .Slazem se i sa tim ali BMW se bas i ne vozi stalno sa 4K obrtaja , ponekad (kada nisi u "sport" modu), sto je inace nezahvalno sa venturijem mozda i moze da radi na predlozeni nacin bez BUM-a.
  10. Slazem se sa prethodnim konstatacijama , medjutim kod zatvorenog leptira treba neko da me ubedi da kroz baypass ne protice izvesna kolicina plina.A sto se tice planina , kada ides od tacke A do tacke B te opet u tacku A , bar jednom ces imati pad ako bar jednom imas uspon.
  11. Lepo sto si se odmah javio , jedno je razmisljanje sto i ja cinim , a drugo je da li postoji nacin za ovo sto sam pitao i da li je neko vec probao voleo bih da znam , a sto se tice potpritiska to su ipak prelazni procesi dok je ukidanje dotoka gasa kad ga ne trebamo ultimat - cinjenica.
  12. Hajde da malo experimentisemo.Ovo je samo ideja , ako upali eto manje potrosnje za sve plinase sa no seqvent plinom .S obzirom da na benzinu pri naglom spustanju brzine (pedala gasa opustena),komp. ukida dotok goriva diznama sve dok broj obrtaja ne padne ispod otprilike 1000 o/min.Kako pronaci nacin da se ta informacija sa kompa uzme za prekid dovoda gasa , odnosno dovede gas za regularan dalji rad kada broj obrtaja padne ispod kriticnog napred navedenog ? Mozda je neko probao vec ! Iskustva ! :prankster2:
  13. Pazi samo da ti ne padne na glavu ako se odlepi (tj.ako ti je staro auto) , posle toga mozes jedino da ga zamenis dobrim polovnim !
  14. OK za vremenski relej ali gde da nadjem jeftinu varijantu , kad od OMRON-a recimo , kosta cirka 50 EUR-a.