BMWroooom

Members
  • Content Count

    259
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BMWroooom

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 01/05/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    Uros Savic
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    Hmmmmm.......
  1. Lepih li sedmica :) Evo malo Scnitzera.... I jedna alpinica....
  2. Ima jedan automatic iz Nisa, mislim da je oko 4500e, mozda nase Nislije znaju nesto o tome? Mislm da je taj auto trenutno u oglasima. @KG BMW ako znas neki kontakt za taj na klocnama, daj ;)
  3. Hvala za cestitke i svima srecna nova godina. Prvo vam zelim zdravlje a posle sve ostalo :)
  4. Pozz ljudi, koliko sam cuo cene automobila u Americi i Kanadi su strasno pale u poslednje vreme. Jel neko zna kakva je procedura oko uvoza automobila iz ovih zemalja, jel treba homologacija i gde se ona radi....?
  5. Jel se zna sta je sa tim autom, prodaje se ili ne?
  6. BMWroooom

    Nova sedmica

    Ovo je primerak koji se radi za ovogodisnji Neiman Marcus bozicni katalog. U pitanju je 750i individual u ogranicenoj seriji od 31 komada po ceni od 160 000e. Merry Christmas.....
  7. Ako budes bio u prolazu kod Studenjaka (sa strane FK Radnicki, Tosin bunar), imas jedan elektro servis, probaj tu, cuo sam da svasta rade. To ti je u onom malo trznom centru, na samoj raskrsnici.
  8. Vlada88 hepi brzdejjjjjjj!!!!!!!! :angry: :pilot: :D :lol:
  9. Danas sam bio u Expo centru na izlozbi koja je pratila ovu trku koja se odrzala proslog vikenda. Slikao sam sve automobile koji su bili izlozeni, znaci 30-tak njih, tako da me je to malo razocaralo, mislio sam da ce ih biti vise. Bilo je i par motocikala. Evo slika (slikane su mobilnim pa su malo losije)...
  10. BMWroooom

    Formula

    http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.p...amp;#entry22552
  11. Super je auto, lepa je boja, koza, felnice... sve je na svom mestu, ali, jbg. uvek ima neko ali...Skidaj onu TDI oznaku sto pre 'LEBA TI!
  12. Ja lamperiju u kolima ne podnosim, to mi je nekako "mercedesovski". Jel to obican automatik ili steptronik koliko mi se cini?
  13. Ja sam bio bas na ulazu u krivinu gde su skroz oduzimali gas a dodavali su tamo gde mob nije mogao da uhvati...
  14. Evo delica atmosfere sa danasnjeg desavanja. Slike su malo losije, ipak je bila guzva a i mobilnim je slikano. I neki video... http://www.youtube.com/watch?v=UdysxHCNQ-0 http://www.youtube.com/watch?v=PL6yjO9QQv4 http://www.youtube.com/watch?v=SzE2KhkLPtQ