auspuh servis nedeljković novi sad


Recommended Posts

...ovako, imao sam problema sa fleksibilnim crevom na auspuhu, odem, ljudi kažu mora da se menja, ja kažem menjajte, oni stave drugo, većeg prečnika i jedno duplo kraće od fabričkog.Čim su ga stavili, aspuh je tresao kao lud.Pitam ja šta je, kažu verovatno nosači motora, obzirom da ih nikada nisam menjao, a e46 prešao 220.000 rekoh, možda.

Odem do majstora (inače dobrih drugara Raša i Milan iz NS, za svaku pohvalu, kod njh sam od prvog dana) pogledamo nosače, valjaju, a auspuh pukao.Javim se uredno i pristojno na reklamaciju, oni zavare šta je puklo i kao to je to.Nije prošlo 10 dana, pukao aspuh na drugom mestu, ja se javim na reklamaciju, a oni se prave ludi.

Pošto imam i račun i garanciju, natovariću im tržišnu i ako se setim neke druge inspekcije i nju ću im natovariti!

Moja topla preporuka NE IDITE TAMO NI NA KAFU, A KAMO LI DA RADITE NEŠTO OKO AUTA!!!!!!

Link to post
Share on other sites

Da li si negde uspeo da resis problem?

Ja sam posetio auspuh servis GAZELA KOMERC jer mi se oceca u kabini smrad iz auspuha, i culo se odredjeno zvecanje koje dolazi "odozdo"...

Pregledali oni auto i kazu treba da se zavari katalizator posto je pukao na jednom mestu... Zavare oni to medjutim auto se od tada drmusa kao blesav na leru, ima bas jake vibracije. Vratim se ja opet kod njih i posto su me gledali belo kazem majstoru da sedne da se provozamo... Posto se uverio, rece mi da mora da se menja fleksibilno crevo (ili ti pletenica)... Da napomenem da su zamenjeni svi nosaci motora i menjaca. Sad bih trebao da odem da mi i to urade ali kao sto vidim iz tvog iskustva ne mora da znaci da je to problem :angry:

Link to post
Share on other sites

...da resio u BATA auspuff servisu, stavili ljdi upravo fleksibilno crevo, ali koje treba i sve je u redu!

P.S>

zvao ja trzisnu i ovi slepci mi vratili pare, jbg oni bezobrazni, ja jos gori!!!

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...

Ja sam promenio flexi cev, slusala se mala buka od njega. Promeni covek to navari drugu flexi cev i posle auto pocne da mi drma u leru dok je u pokretu. Kako ste resili problem, drzaci motora ili ??

Link to post
Share on other sites