auto servis GOVEDARAC Leskovac


Recommended Posts

Klasicna prevara..odvezem kockicu kod "majsotra" da zameni prednje amortizere (kuopio bilstein) i da ugradi servo, njemu ostavim da kupi i zameni... paknove i plocice, dve manzetne, dva semeringa na radialici i menjacu, i lager tocka....lik mi za delove uzme 13 000 kao fora to je sa popustom bez PDV-a preko neke firme pri tom mi ne da fisklani tako da nemam pojma da li je menjao sve te delovi i da li je stavljao nove ili lepljene paknove i plocice, a za ruke mi uzme 11 000 din. pozovem dve radnje iz grada i za taj spisak delova (bez ikakvog popusta) 11 000. u sustini lik me je odrao, a povrh svega kocince su gore nego sto su bile. rucica menjaca (ne znam zasto je to dirao) je pomerean skroz napred i u desno tako da cesa kad ubacim u 5-u i napred i levi i desni tocak cvile kad predjem preko rupa, vratim se ponovo kod njega trazim delove moje stare kaze nema pogubio, kocnice kao prestelovao ali i dalje isto, rucucu vratio sad je na sredini ali je skroz desno tako da ne mogu da ubacim u rikverc napred i dalje cvili moracu sad kod majstora samo da mi nije s..ebo amortizere jer ode mi garancija....u sustini moja preporuka je da ni biciklu ne terate kod ovih...

Link to post
Share on other sites

Uzas takvih ima svuda ,ja isto ne praktikujem da uzimam racune i kad mi ih daju ja ih bacam ali cu morati zbog takvih da ih cuvam i pravac inspekcija :angry:

Link to post
Share on other sites

U svakom servisu tražite račun za delove i OBAVEZNO stare delove.Prevare leže na skoro svakom ćošku.Obično oni koji su "najeftiniji"su najveći prevaranti jer privlače mušterije sa jeftinijim radom a onda se dovijaju na ovakve prevare sa delovima,ili prodaju jeftine delove a zapravo vam ih ne ugrade ili ugrade neko smeće a kažu da su stavili "original"to se u narodu kaže prodaje m.da za bubrege.Dakle račun,stare delove,pakovanje novih delova i po mogućnosti neka vam majstor vizuelno pokaže šta stvarno treba da se zameni ili ako je već odrađeno da pokaže šta.Oprez nikad nije za odmen pogotovo u današnjici kad se lovi u mutnome.

Link to post
Share on other sites

ima svakakvih prevaranata

Link to post
Share on other sites