BMW M5 Street illegal racing - bukvalno


Recommended Posts

Pogledajte obavezno oba klipa. Nisam video da neko ima tolika m*da, da toliko je siguran u to sto radi, da ide do same granice ili toliko srece da se ne slupa... pogledajte

Link to post
Share on other sites

krivo vam sto vi ne mozete tako da divljate hahahahaha

Ne prijatelju nego ti stavi porodicu u auto pa se susretni sa ovakvim pa da vidim kakav ćeš utisak imati.Nikada se ne divim ovakvim klošarima,narkomanima koji za rad ličnog zadovoljstva i podizanja adrenalina druge dovode u opasnost.Zavisnici od adrenalina neka se bave onim aktivnostima u kojima rizikuju svoj život a ne tuđ.

Link to post
Share on other sites

sve je otislo u k***c, nenormalno je postalo normalno. da je opizdio nekoga, isti video bi svi pljuvali, kakav seljak, majmun, ovo ono, posto nije, onda je heroj.

evo jos jednog heroja, lokalni doduse.

Link to post
Share on other sites

NINO salio sam se vidis da se smejem na kraju :)

svaka mu cast kako vozi, al bolje da je izasao na neki napusteniji put

tu bi samo sebe mogao da sjebe

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Svi koji su zeleli "GIORGI TEVZADZE" -su ( https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1016042_139893112875051_697317387_n.jpg ) bliski susret sa zidom, banderama i tako to, mogu mirno da spavaju jer je lik proslu noc poginuo ali kao suvozac!

Da je poginuo kao vozac i dok je ludovao za volanom mozda mi ga i ne bi bilo zao ali ovako mi ga je zao iskreno. Lik je stvarno vozio mnogo dobro i ludo, to niko ne moze da ospori, naravno da ne opravdavam onakvo ludovanje po ulicama jer zna se gde se to radi ali pozeti mu bliski susret sa zidom, banderom... Pricate kao da niko od vas nikad pa bar jednom nije ludovao po ulicama... RIP

Link to post
Share on other sites