Recommended Posts

c9BfDOd.jpg

Dobrodošli na 1. Skup BMW Kluba Sabac !!!

Pozivamo sve vlasnike BMW ljubimaca, kako automobila tako i motora, BMW klubove iz zemlje i regiona, sve ljubitelje marke BMW i sve one koji zele da se druze i lepo provedu u dobroj i zabavnoj atmosferi.

Skup je zakazan za 30. avgust 2015.godine, od 12 do 19h, na prostoru stocne pijace u Sapcu i ulaz je slobodan kako za ucesnike tako i za sve posetioce.

Organizaciju skupa podrzavaju Turisticka organizacija Sabac kao i Grad Sabac.

Pozivamo i sve one koji su spremni ili zele da pomognu, sponzorisu ili ucestvuju na neki drugi nacin na nasem prvom skupu.

BMW KLUB SABAC

https://www.facebook.com/events/1605647953032140/

Link to post
Share on other sites

DOLAZIIIIIM.?Sve pohvale,uspeli ste sto ni neki mnogo veci klubovi nisu.Jedino isti dan je u Sr. Mitrovici neki tuning show,mozda ce manje ljubitelja zbog toga doci.

Link to post
Share on other sites

SATNICA SKUPA

12h – Okupljanje gostiju i učesnika i prijave za takmičenja

13-13.45h – Zvanicno otvaranje i najava programa

Izbor i ocenjivanje za najbolji:
-Clean look
-German style
-Old school
-Extreme tunning
-M ///
-Najlepše felne
-Najlepši enterijer
-Najlepši motorni prostor
-Najbolji zvuk motora (auspuh)

13.45 - 14.30h – Ispit spretnosti
14.30 – 15h – Nadvlačenje automobila
15 – 15.45h – Zabavni program (Sexy car wash)
15.45 - 16h – Pripreme za defile
16 - 17h – Defile gradskim ulicama
17 - 19h – Povratak u kamp, proglašenje pobednika
u takmičenjima i dodele pehara, nagrada i
zahvalnica

*Molimo sve vozače da se ponašaju odgovorno za
vreme održavanja skupa, da prate obaveštenja sa
razglasa i da poštuju pravila vožnje u koloni tokom
defilea gradskim ulicama.

* Prijava za takmičenja je kod bine.
Kotizacija za takmičenja – 500 din

*Organizator zadržava pravo promene satnice i sadržaja

Prijatelji i podrška skupa: Grad Šabac, Turistička organizacija Šabac, Agencija za bezbednost saobraćaja, Kinko - Šabac, Graf In - Šabac.

Link to post
Share on other sites

Odlicni primerci. Vecina poznata. Svaka cast vlasnicima na ulozenom trudu. Ganetu, Perconu, Kosmajcu, Pondomu, Milosu, Zokiju... Da ih sve ne nabrajam.

Link to post
Share on other sites

Ove fotke je napravio moj drugar i clan foruma. Link je ka albumu koji je postavio na facebook-u.

https://www.facebook.com/staleks/media_set?set=a.10207438669587213.1073741962.1301903016&type=3&pnref=story

Link to post
Share on other sites

Zvanicna informacija je da je bilo 123 bozila za citav dan. U defileu gradskim ulicama ucestvovalo oko 70 vozila i napravili smo citavu zbrku u gradu, amda je MUP prilicno traljavo to organizovao, ali ajd...valjda ce se konsolidovati sledece godine. Sto se tice samog skupa, sa prilicno ogranicenim sredstvima i an prostoru koji smo dobili a na kojem nema mnogo asfalta, mislim da je izvucen maximum. Barem za ovaj, prvi put. Trudicmo se da iz godine u godinu bude saqdrzajem bogatije, bolje, vece,,,imamo i neka obecanja iz opstine kada su videli da moze da se napravi jako lepa prica. Dolso je dosta vozaca iz BiH, pa i iz inostranstva. sto zaista ovog puta nismo ocekivali.S obzirom da postojimo kao zvanican klub tek godinu dana, mislim da ovj skup ima potencijal. Eto, pozivamo vas sve i ocekujemo u jos vecem broju, a trudicemos e da budemo jos boljio domacini. Hvala puno BMW fan Club-u na ovoj reklami i sto su se odazvali. Nadam se da i nagrade nisu razocarale. :) Sexy car wash je objasnio neke stvari...Tesko da ce nas neko pobediti u tome. :P Trudicemo se da sa sto vise automobila dodjemo u Leskovac, i da budemo dobri gosti kao sto ste bili svi vi. Hvala jos jednom u ime BMW kluba Šabac. Album i neke utiske i izvestaje mozete videti na fb stranici kluba. www.facebook.com/bmwklubsabac

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Ovog puta na veoma atraktivnom prostoru, omiljenom izletistu šapčana u letnjim danima, a nedaleko od centra grada, na prostoru iza gradske tvrđave Stari grad. Nadamo se lepom vremenu i dobroj poseti. Sigurno je da će ovog puta biti više posetilaca nego na 1.skupu, sto zbog godisnjih odmora prosle godine, pocetka skole i velike vrucine. Subota - 11.jun, svi ste dobrodosli. ulaz je besplatan. Pice i hrana ce ovog puta biti jeftiniji i obezbedicemo vise punktova sa suncobranima i visokim stolovima. Vise informacija o takmicenjima, sadrzaju itd na https://www.facebook.com/events/554765591358584/ ali ce se i to dopunjavati. Plan je da žiri ove godine čine predstavnici svih BMW klubova iz Srbije, BIH i HR koji nas posete, kako bi odluke bile objektivnije, pa neka se javi neko iz Fun cluba da rezervise svog sudiju. :D Potrudicemo se da ove godine i nagrade budu bogatije. Dobrodosli.

12920282_1022139004539631_10125770341154

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...