pas

e46 svetlo kabine

5 posts in this topic

Kod mene u e46 imam svetlo kabine bez posebnih svetala za vozaca i sovozaca

th_38162364444-2015-10-10_zpse5trbhzi.jp

pokusao sam da povezem svetlo kabine sa drugog auta koje ima te dodatke da vidim jel moguce napraviti zamenu ali svetlo uopste nije radilo.

th_38163313409-2015-11-17_zps0fnq3flu.jp

konektor je isti sa osam pinova, svetlo ne radi .

Interesuje me da li se neko zamajavao sa ovim i da li zna ili ima na umu sta bi trebalo prespojiti/prevezati da bi ovaj ''upgrage'' radio .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Menjao sam ja. Nisam imao zivaca da ispocetka izvlacim celu instalaciju nego mi je drug povezao da ta mala svetla sa strane mogu da se pale samo kad je upaljeno glavno. Mogao sam tako ili kad je upaljeno svetlo u farovima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pozdrav svima...Imam problem sa svetlom u kabini....naime kad otvorim vrata, ona zadnja svetla u kabini se uvek upale i rade normalno...a ona prednja se nekad pale, nekad ne....imam utisak da se ujutru kad otvorim auto uvek pale sva i no0rmalno rade, a uvece nikad nece....znaci kad radi, radi sve bez problema, upale se sva svetla i gase se na onom prekidacu na sredini neba....A kad nece,onda nece nista - kao sto rekoh zadnja svetla se upale a prednja nece, i nista ne reaguje na onaj prekidac kod prednjih svetala...onda kad tako zeza i kad upalim auto, i pritisnem onaj prekidac na sredini, upale se zadnja svetla i vise nema sanse da ih ugasim dok auto ne ugasim i dok ga ne zakljucam pa onda sam ugasi svetla prilikom zakljucivanja...sta mislite gde je problem? hvala

Share this post


Link to post
Share on other sites