Recommended Posts

10 hours ago, cokanovic said:

Zvanično bilo 205 automobila i motocikala.  Otprilike desetak motocikala, ostalo sve automobili. Clanovi BMW kluba Šabac su imali an skupu skoro 50 automobila, i moze se reci da je jod 50-ak Šapčana došlo svojim BMW-ima...Bugarčić. Klinik itd...mada imaju oni u svojim kolekcijama još brdo sjajnih automobila, ali iz puno razloga, ove godine nisu mogli da se predstave u najboljem svetlu, tako da je zaključak da je oko 100 automobila došlo sa strane. To je prilično vlelika cifra, s obzirom da je u pitanju 2.skup. Nadamo se da ce posle ovoga Grad malo vise da stane iza svega pa cemo moci sve podici na jos visi nivo. Ovo je sve bilo bukvalno na "mišiće" i uz podršku prijatelja. Ali, opet, hvala i Gradu i Turističkoj organizaciji na pomoći koju su dali, kakva god da je. Ko nije organizovao skup, taj ne zna koja je sve procedura počev od birokratije, Mupa zbog defilea, mediji, sponzori, gledanje u nebo itd itd. :D

 

Dobro je bilo, jbg nisam mogao da ostanem do kraja... Lokacija je odlicna :) samo napred... znam ja dobro koliko vam misica treba za organizaciju ;)

Link to post
Share on other sites

Slike su super, zao mi je sto nisam dosao jer ne propustam skupove, a krenuo sam na more 11-og ujutru tako da sam propustio ovoga puta :) sve pohvale svakako na jos jednom uspesno zavrsenom skupu :)

Link to post
Share on other sites
  • 11 months later...
4 hours ago, gavra43 said:

Daaaaa...11.jun, nedelja!!! 3.BMW skup u Šapcu. Sutra se druzimo na Paliću, pa cemo promovisati i ovde od ponedeljka program, kategorije, nagrade itd... Vidimo se! :)

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...