E46 lampica za ABS


Recommended Posts

Ne vidim zašto ne bi, mislim da samo treba proveriti za koji motor, jer se valjda razlikuju i po bojama. Ja sam bio prvo uzeo sa plavim konektorom i ispostavilo se da ne valja, onda je drugi bio sa sivim konektorom i taj radi. To je običan indukcioni davač, tako da verujem ako pogodite pravi tip da će raditi.

Link to post
Share on other sites

Ja sam za e 38 kupio u silux.rs neke zamenske za napred i nazad i na dijagnostici nije palio hreske ali lampice su sijale i nije imao nikakva ocitavanja.kada sam na kraju kupio polovne simens orginal odmah je pogasio sve lampive i odmah je proradio brzinomer ,koji nije radio.asc i abs tako da ta govna kineska vrlo cesto nece da rade

Link to post
Share on other sites

Majstor ti je dobro rekao, istovremeno upaljene lampice ASC, ABS i ručna signaliziraju da je modul ABS-a, odnosno elektronika defektna. Sve ovo napisano važi pod uslovom da su svi senzori ispravni. Imao sam isti problem na E39 i problem je bio modul/elektronika.

Link to post
Share on other sites

Inace sa obicnim uninerom niste ni mogli da izmerite jer meri do 2 megaoma. Jednostavno ste dobili novi tip, plavi dzek ako se ne varam. Nije ti ni taj majstor spasen, ali ste resili kvar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Moguće da je tako, jer ovaj majstor nije električar, nego je samo hteo da proveri pošto je imao unimer. Ali prvi senzor nije pokazivao ništa,a drugi je pokazivao od 11-13. 

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, casper e46 said:

Izvinjavam se sto upadam u temu ali zna li neko sta ove greske znace? Hvala unapred

43618b057e1252dccd7ebda4bee287eb.jpg

Ja jedino vidim da greške nisu trajne i mislim da se mogu izbrisati,a šta znače neka kaže neko stručniji. 

Link to post
Share on other sites