Recommended Posts

Овако стоје ствари,пре скоро три године маторац је купио акмулатор у њиховој радњи у Ужицу,није хтео мене да слуша него на наговор продавца узме Барен(марку за коју ја нисам никад чуо) чим су почели ови јачи мразеви почели су и проблеми,неколика јутра није могао да упали без гурке(нема снаге)....Гаранција на батерију је 3 године,маторац скине и однес на рекламацију да би му сервисер у Ужицу реко мутна ти је киселина највероватније ти неће прихватити гаранцију! Човек је сам без нашег знања послао акумулатор  на експертизу...после седам дана чекања нашо сам број њиховог главног представништва у Руми,а они су ми после пола сат јавили да немам ПРАВО НА ГАРАНЦИЈУ....Нису има никакво валидно објашњење за то...АЛТЕНАТОР одлично пуни, нигде не вуче струју,са мојом батеријом маторац немам никаквих проблема...ОВО ЈЕ ПРОДАВНИЦА ДЕФИНИТИВО ЗА ИБЕГАВАЊЕ.....покушаћу још мало да их притегнем са тржишном инспекцијим али мрка капа,у лоповској држави лопови и преваранти најбоље живе!

 

Link to post
Share on other sites

U pravu si,ja sam kupoio auto u julu 2016 godine,dobio sam sa njime nov akomulator marke MAGNUM,sada na -15 se zaledila kiselina,gledao sam u njega i smejao se,odkravio ga napunio i sada radi,bacam ga na leto i uzimam drugi jer sam dobio odgovor da ga donesem kada je zaledjen na reklamaciju

Link to post
Share on other sites
On 2/8/2017 at 0:37 PM, Glisa said:

Гаранција на батерију је 3 године,маторац скине и однес на рекламацију да би му сервисер у Ужицу реко мутна ти је киселина највероватније ти неће прихватити гаранцију! Човек је сам без нашег знања послао акумулатор  на експертизу...после седам дана чекања нашо сам број њиховог главног представништва у Руми,а они су ми после пола сат јавили да немам ПРАВО НА ГАРАНЦИЈУ....

Cek zar se kiselina ne dobija sa akumulatorom ? Samim tim, garancija mora da vazi.

Link to post
Share on other sites

Tako je ali teško da ćeš izaći na kraj sa njima. Jedino da zoveš inspekciju a imaš i onu agenciju za zaštitu potrošača. Sudim bi mogao isterati stvar ali to je totalno neisplativo.

Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока

Link to post
Share on other sites

Покушавају да ме убеде да је проблем у ћаловим колима,али једноставно није! Нудио сам им да отерам ауто код било ког аутоелктичара,да он преконтролише кола на шта они нису пристали! Проблем је настао са првим већим мразевима...кажу да до замућења киселине долази услед великог пражњења,на што сам ја остао затечен...како сма ја могао да изазовем то велико пражњење,једноставно у батерији су преспојиле ћелије и он је завршио своје...више човек не зна ни шта да ради ни где да купије....у овој држави не постоји НИКАКВА ЗАШТИТА ПОТРОШАЧА!

Link to post
Share on other sites

U skoro svakoj garanciji za akumulator piše da se garancija ne priznaje ukoliko je napon akumulatora ispod 9V i gustina elektrolita u svim ćelijama je manja od 1,18 g/cm što znači da je akumulator ušao u duboki režim pražnjenja i nije predmet reklamacije. Tako da čim se akumulator donese na reklamaciju sa naponom ispod 9V, reklamacija se odbija. 

Link to post
Share on other sites

Onda pre reklamacije proverite napon. Ako je nizak, malo ha dopuniti. Kad su prodavci kvarni budite i vi

Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока

Link to post
Share on other sites