Recommended Posts

Cao svima,bmw e53 3.0.i  posedujem vec neko vreme i uzivam u njemu,nije mi prvi suv ali mi najvise godi,prostran,lep.ide ko nevreme. Jedino sto voli malo vise da popije ali sta je tu je,elem,do pre par dana nisam imao nikakvih problema. Pre neki dan na parkingu ispred zgrade dam kontakt ali nista se ne desi,ispusta zvuk kao kad ode anlaser pa nema struje ali struja mu je super.

Dodje drugar mehanicar pogleda ga i kaze mi da je pukao lanac, da li se nekome desilo da meu na parkiranom autu kad mu da kontakt pukne lanac?Ja stvarno nisam cuo za takav slucaj pa reko da vidimsa vama ima li ko kakvo iskustvo?

Unapred hvala svima.

Vlada

Link to post
Share on other sites

Pukao lanac???Prvi put cujem da je na 3,0d nekom pukao lanac,a pogotovu n aparkingu,pogledaj ti alnaser.AKo cakce kad zaverglas onda je akumulator slab,nemoj da te buni jer danasnji akumulatori samo prestanu da rade,nece da te priprema na crkavanje.

Link to post
Share on other sites

Zbog blokade protiv kradje. Na kljucu postoji kod koji komp prepoznaje a od visegodisnjeg habanja se desava da ne ocitava kako treba. Na nekim vozilima se pali posebna lampica kad zablokira, ne znam kako je kod tebe.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...