Elektro sklopivi retrovizori


Recommended Posts

Pozdrav, naisao sam na oglas gde relativno povoljno lik prodaje dva sklopiva retrovizora sa kompletnom opremom. Da li neko zna koliki je posao da ovo proradi? Treba li se vuci instalacija odnekud? Hvala unapred379c54e397ba806ed9365e139b704047.jpg

 

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

 

 

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, vranjin said:

Na e39 sva struja za retrovizor dolazi iz modula u vratima. E sad,  šta ti imaš?

Ne mogu da ti posaljem poruku, pa reko ovde da te pitam. Jel moze da se odradi da se kod e39 skupljaju sami kad se recimo zakljuca auto? 

Link to post
Share on other sites

Gledam svaki dan komšiju kako sklapa retrovizore kad parkira auto ispred zgrade, a po meni je bolje da mi neko polomi retrovizor ako će već da me zakači nego da mi bude sklopljen retrovizor pa da mi očeše celu stranicu :)

Link to post
Share on other sites

Eto, Sicko je namesto na svim autu. Trebalo bi da može i na e65. Sedi u auto, izvadi ključ iz braće i zaključaj. Tad probaj na dugme da vidiš da li preklapa retrovizor.

Link to post
Share on other sites
13 hours ago, vranjin said:

Dok ne nađeš slomljen retrovizor.

Bolje da mi slome retrovizor, nego da mi odvale vrata. Novi retrovizor nece smanjiti vrednost autu - lupanje i farbanje hoce.

Zato i placam kasko skoro 4 cifre - da ne razmisljam o tome.

 

A i pazim gde i kako parkiram. >90% vremena je auto parkiran ili u mojoj garazi ili u garazi u firmi.

 

Link to post
Share on other sites

Ogledalo je najisturenija tačka i prvo na udaru. Ne mora da znači pooštrenihda će ti vrata biti zaštićena ako ogledalo nije sklopljeno. A i sam kažeš da ti je auto 90% vremena u garaži. Mnogima je auto 90'% vremena van garaže. Na kraju, svako ima svoje mišljenje, potrebe.

 

Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока

 

 

Link to post
Share on other sites

Sve ako vam retrovizor ne spasi kola od branika recimo... Jedina korisna stvar kod sklapanja retrovizora je prilikom provlačenja.... Ovo ostalo je čisto jer lepo izgleda da se sklope retrovizori kad zaključaš i ništa drugo.

Inače zimi toplo preporučujem da se ovo isključi jer kad se nahvata sneg i led a ti otključaš i retrovizori krenu u rasklapanje pa stanu na pola,vidiš koliko se motorčić i prenos muče...

Link to post
Share on other sites